jamejamsara
سرا سلامت کد خبر: ۶۴۳۹۶۵   ۱۹ بهمن ۱۳۹۲  |  ۰۹:۵۴

مطالعات جدید نشان می‌دهد مصرف چهار یا پنج وعده ماست در هفته سبب کاهش خطر ابتلا به دیابت نوع دو می‌شود.

جام جم سرا: متخصصان سلامت در انگلیس با بررسی رژیم غذایی ۴۰۰۰ نفر طی مدت ۱۱ سال، دریافتند افردی که دراین مدت در رژیم غذایی خود ماست زیادی مصرف کرده‌اند ۲۴ درصد کمتر از سایرین به دیابت نوع ۲ مبتلا شده‌اند.
بر اساس نتایج مطالعه‌ای که در نشریه پزشکی Diabetologia منتشر شده، این افراد دررژیم غذایی خود در هفته چهارالی پنج وعده ماست کم چرب مصرف کرده‌اند که این مسئله سبب کاهش خطر ابتلا به دیابت نوع دو در آن‌ها شده است. اگرچه این مطالعه در واقع ارتباط خوردن ماست با کاهش خطر ابتلا به دیابت را نشان می‌دهد نه اثر آن بر ابتلا به این بیماری را، اما در واقع یکی از اثرات مثبت خوردن ماست احتمالا به این باور عمومی بر می‌گردد که افراد علاقه‌مند به خوردن ماست همراه با غذایشان، کمتر به سمت خوردن دسر‌ها و تنقلات مضر می‌روند.
به نقل از لایوساینس، پزشکان اعلام کردند جایگزین کردن یک وعده ماست بجای یک وعده چیپس یا تنقلات می‌تواند خطر ابتلا به دیابت را تا ۴۷ درصد کاهش دهد. متخصصان سلامت همچنین یکی دیگر از اثرات مفید ماست در کاهش ابتلا به دیاب را خاصیت تخمیری این لبنیات و داشتن ویتامین «کا» و پروبیوتیک‌ها می‌دانند که هر دو این ترکیبات در مقابله با دیابت توصیه می‌شوند.
متخصصان همچنین ارتباطی میان تاثیر رژیم کاملا لبنی بر کاهش خطر ابتلا به دیابت پیدا نکرده‌اند؛ اما معتقدند تنها برخی مشتقات لبنی در کاهش خطر ابتلا به دیابت موثر هستند.|ایسنا|

ارسال نظر
* نظر:
نام:
ایمیل:

یادداشت

بیشتر
چالش ایجاد شغل برای نخبگان

چالش ایجاد شغل برای نخبگان

مسائل مربوط به نخبگان از سال‌ها قبل مورد توجه من بود، به طوری که از سال ۱۳۸۰ به صورت جدی وارد این بحث شدم و دغدغه‌هایم را پیگیری کردم. علت اصلی‌اش هم این بود که در نمایشگاهی مطلع شدم از۱۵۰ دانش‌آموز المپیادی کشور، حدود ۹۰ نفرشان به خارج کشور مهاجرت کرده‌اند. این موضوع باعث شد تا من نظریه مهاجرت ژن‌ها را مطرح کنم و در مقاله‌ای به آن بپردازم.

گفتگو

بیشتر

پیشنهاد سردبیر

بیشتر

پیشخوان

بیشتر

نیازمندی ها