آموزش تهیۀ نان اسفناج

مواد لازم: آرد - ۳پیمانه/ بکینگ پودر - یک قاشق غذاخوری/ جوش شیرین - نصف قاشق مرباخوری/ نمک - یک قاشق مرباخوری/ پودر سیر - یک قاشق مرباخوری/ کره تکه شده - ۱۱۵گرم/ پنیر پارمیزان رنده شده - سه چهارم پیمانه/ اسفناج خرد شده و بدون آب - ۳۰۰گرم/ شیر - یک پیمانه/ تخم مرغ - ۲عدد.
کد خبر: ۶۲۲۴۴۱

طرز تهیه:

آرد، بکینگ پودر، جوش شیرین، نمک و پودر سیر را با هم مخلوط کنید.
کره را اضافه کنید و با نوک انگشتان هم بزنید تا شکل خرده نان در بیاید. پنیر و اسفناج را اضافه و مواد را مخلوط کنید.
در ظرف جداگانه ای، شیر و یک عدد تخم مرغ را با هم مخلوط کنید و هم بزنید. مخلوط شیر را به مواد خشک اضافه کنید و با دست هم بزنید.
خمیر به دست آمده را به قطر نیم سانتی متر با وردنه باز کنید و به قطعات ۸ تا ۱۰تایی برش بزنید، سپس قطعات را روی سینی حاوی کاغذ روغنی قرار دهید و یک عدد تخم مرغ باقی مانده را بزنید و روی هر تکه خمیر بمالید.
سینی را به مدت ۲۰دقیقه در فر که از قبل روی ۱۷۰درجه سانتی گراد قرار گرفته است، بگذارید.

>> خراسان

*شما نظرتان چیست؟ آن را با ما و دیگران در میان بگذارید*
*با کلیک روی نماد RSS  و ذخیرۀ آن، جدیدترین مطالب ما را آسانتر دنبال کنید*

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها