طرز تهیۀ کالباس سالم خانگی

می‌گویند برخی شرکت‌ها برای تهیه کالباس و سوسیس از امحا و احشاء مرغ و... استفاده می‌کنند، می‌گویند اگر از این بخش‌ها هم استفاده نشود، معلوم نیست چه گوشتی و به چه طریقه‌ای در آن‌ها استفاده شده؛ حال که چنین است، چرا خودتان در خانه کالباس خانگی و مطمئن تهیه نکنید؟ راه و روش آن را در ادامه مطلب بخوانید و از خوردن کالباس دست‌ساز خودتان لذت ببرید.
کد خبر: ۶۲۵۰۶۵

مواد لازم:

گوشت مرغ بدون استخوان: ۱ کیلو (می‌توان از گوشت قرمز نیز به همین شیوه استفاده کرد)
سیر: ۳ حبه
زردهٔ تخم مرغ: ۳ عدد
آرد: ۳ قاشق غذاخوری
فلفل سیاه: نصف قاشق مرباخوری
نمک: ۱ قاشق مرباخوری
دارچین: یک سوم قاشق مرباخوری
زنجبیل: یک پنجم قاشق مرباخوری
هل: نصف قاشق مرباخوری
میخک: ۲ عدد
جوز هندی: ۲ عدد (به جای میخک و جوز هندی می‌توان از نصف قاشق مرباخوری آویشن استفاده کرد.)
روغن مایع: ۲ قاشق غذاخوری
قارچ: ده عدد (به‌‌ همان صورت کامل و تکه نکرده اضافه می‌کنیم تا هنگام برش زدن کالباس، دیده شود و سطح کالباس را زیبا‌تر کند)

طرز تهیه:

http://sara.jamejamonline.ir

*گوشت مرغ را همراه سیر، ۳ بار چرخ می‌کنیم.
*آرد را در یک بشقاب الک کرده و تمام ادویه‌ها را به آن اضافه کرده، آن را بخوبی مخلوط می‌کنیم.
مخلوط را دوباره الک کرده، سپس به مرغ اضافه می‌کنیم.
*تخم مرغ را اضافه کرده، با دست خوب ورز می‌دهیم.
*آنگاه قارچ‌ها و روغن مایع را اضافه کرده و آنقدر ماساژ می‌دهیم تا مانند خمیر در آید.
*فویل آلومینیمی را به عرض ۶۰ سانت و طول یک متر بریده، روی سطحی صاف پهن کرده، مواد کالباس را روی آن گذاشته، خوب می‌پیچیم.
*دو سر فویل را مانند شکلات خوب می‌پیچیم و به مدت ۴۵ دقیقه آن را بخارپز کرده (یا در دستگاه بخارپز قرار می‌دهیم) و سپس آن را در داخل یخچال می‌گذاریم تا خوب سرد شود.
*پس از سرد شدن، آن را به اندازهٔ دلخواه برش می‌زنیم.
*کالباس خانگی سالم شما آماده است.

 

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۲
زهرا از همدان
Iran, Islamic Republic of
۱۶:۵۴ - ۱۳۹۳/۰۶/۲۸
۰
۰
روش جالبیه اگه خوب دربیاد.
فرشته قاسمی
Iran, Islamic Republic of
۱۱:۵۱ - ۱۳۹۳/۱۱/۲۸
۰
۰
عالی بود مرسی از زحماتتون
ابتلای شعر به روزمرگی

دبیر علمی جشنواره شعر فجر در گفت‌و‌گو با «جام‌جم» تأکید کرد آیین‌نامه این رویداد ادبی نیاز به تجدیدنظر دارد

ابتلای شعر به روزمرگی

نیازمندی ها