همه ما درمورد خواص کدو بسیار شنیدهایم به طوری که کدو به عنوان یک منبع خوب ویتامینهای Cو A، پروتئین، روی، کلسیم، آهن، فسفر، پتاسیم، ریبوفلاوین، منیزیم، مس، فیبر، فولات و منگنز شناخته میشود. این گیاه مقدار قابل توجهی از ویتامین B۱ و B۶ مورد نیاز بدن را نیز تأمین میکند. کدو همچنین عناصر ضدسرطانی دارد، از پیری جلوگیری میکند و باعث کاهش وزن و کم شدن فشار خون بالا میشود. نان کدو سبز به عنوان میان وعده بسیار سبک و پر انرژی است.
مواد لازم:
- ۱و ¾ پیمانه شکر
- یک پیمانه روغن گیاهی یا روغن کانولا
- سه عدد تخم مرغ، همزده
- دو پیمانه کدو سبز رنده شده (با پوست)
- یک قاشق غذاخوری وانیل
- ۱/۵ پیمانه آرد کامل
- ۱/۵ پیمانه آرد سفید گندم
- یک قاشق چایخوری دارچین
- نصف قاشق چایخوری جوزهندی
- ¼ قاشق چایخوری سیر رنده شده
- یک قاشق چایخوری بیکینگ پودر
- یک قاشق چایخوری جوش شیرین
- یک قاشق چایخوری نمک
طرز تهیه:
- در کاسه بزرگ، شکر، روغن، تخم مرغ، وانیل و کدوی سبز رنده شده را با هم مخلوط کنید.
- در کاسهای دیگر، وانیل، آرد کامل، آرد سفید گندم، دارچین، جوزهندی، سیر رنده شده، بیکینگ پودر، جوش شیرین و یک قاشق چایخوری نمک را با هم مخلوط کنید.
- مخلوط آرد و ادویه را به کدوها اضافه کنید و خوب هم بزنید تا همه مواد خمیر شوند.
- قالب یا تابه فر را با کمی روغن چرب کنید و مواد را داخل آن بریزید.
- خمیر را به مدت ۴۵ تا ۵۰ دقیقه در فر با دمای ۳۲۵ درجه فارنهایت قرار دهید تا نان بپزد و روی آن کمی طلایی شود.
- پس از پخت، فر را خاموش کنید و ۱۰ دقیقه بگذارید همان جا بماند و کمی خنک شود. سپس روی توری فلزی بگذارید تا کاملا سرد شود.
>> همه در هم
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
گفت وگوی اختصاصی تپش با سرپرست دادسرای اطفال و نوجوانان تهران:
بهروز عطایی در گفت و گو با جام جم آنلاین:
گفتوگوی «جامجم» با حجتالاسلام محمدزمان بزاز از پیشکسوتان دفاع مقدس در استان خوزستان