همه ما درمورد خواص کدو بسیار شنیدهایم به طوری که کدو به عنوان یک منبع خوب ویتامینهای Cو A، پروتئین، روی، کلسیم، آهن، فسفر، پتاسیم، ریبوفلاوین، منیزیم، مس، فیبر، فولات و منگنز شناخته میشود. این گیاه مقدار قابل توجهی از ویتامین B۱ و B۶ مورد نیاز بدن را نیز تأمین میکند. کدو همچنین عناصر ضدسرطانی دارد، از پیری جلوگیری میکند و باعث کاهش وزن و کم شدن فشار خون بالا میشود. نان کدو سبز به عنوان میان وعده بسیار سبک و پر انرژی است.
مواد لازم:
- ۱و ¾ پیمانه شکر
- یک پیمانه روغن گیاهی یا روغن کانولا
- سه عدد تخم مرغ، همزده
- دو پیمانه کدو سبز رنده شده (با پوست)
- یک قاشق غذاخوری وانیل
- ۱/۵ پیمانه آرد کامل
- ۱/۵ پیمانه آرد سفید گندم
- یک قاشق چایخوری دارچین
- نصف قاشق چایخوری جوزهندی
- ¼ قاشق چایخوری سیر رنده شده
- یک قاشق چایخوری بیکینگ پودر
- یک قاشق چایخوری جوش شیرین
- یک قاشق چایخوری نمک
طرز تهیه:
- در کاسه بزرگ، شکر، روغن، تخم مرغ، وانیل و کدوی سبز رنده شده را با هم مخلوط کنید.
- در کاسهای دیگر، وانیل، آرد کامل، آرد سفید گندم، دارچین، جوزهندی، سیر رنده شده، بیکینگ پودر، جوش شیرین و یک قاشق چایخوری نمک را با هم مخلوط کنید.
- مخلوط آرد و ادویه را به کدوها اضافه کنید و خوب هم بزنید تا همه مواد خمیر شوند.
- قالب یا تابه فر را با کمی روغن چرب کنید و مواد را داخل آن بریزید.
- خمیر را به مدت ۴۵ تا ۵۰ دقیقه در فر با دمای ۳۲۵ درجه فارنهایت قرار دهید تا نان بپزد و روی آن کمی طلایی شود.
- پس از پخت، فر را خاموش کنید و ۱۰ دقیقه بگذارید همان جا بماند و کمی خنک شود. سپس روی توری فلزی بگذارید تا کاملا سرد شود.
>> همه در هم
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
بازگشت ترامپ به کاخ سفید چه تاثیری بر سیاستهای آمریکا در قبال ایران دارد؟
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
رضا جباری: درگفتوگو با «جام جم»:
بهتاش فریبا در گفتوگو با جامجم: