
حجتالاسلام سید حمید روحانی در گفتوگوی تفصیلی با «جامپلاس»:
از صاحبان اولین و مشهورترین هتل یخی سوئد خواسته شده است تا دستگاه تشخیص دود نصب کند.
بئاتریس کارلسون سخنگوی این هتل گفت: این درخواست در مرحله اول موجبات شگفتی ما را فراهم کرد اما ما طبق آن عمل کردیم چرا که حتی در هتل یخی هم چیزهایی چون بالشت و کیسه خواب و یا پوست گوزن شمالی مستعد آتش گرفتن هستند. برای ما مهمترین مسئله امنیت مشتریان است بنابراین ما طبق این درخواست عمل کردیم.
نکته جالب اینجاست که بلافاصله پس از نصب این دستگاه های تشخیص دود صدای آن براثر دود سیگار یکی از مهمانان هتل بلند شد.
این هتل که در 200 کیلومتری شمال مدار قطب شمال قرار دارد و طی ماه های دسامبر و آوریل مهمان می پذیرد، امسال بیست و چهارمین سال تأسیس خود را جشن می گیرد.
هتل یخی از برف، بلوک های یخی و در برخی از موارد از چارچوب فولادی ساخته شده است. لابی این هتل با مجسمه های یخی پر شده است و غذاها در این هتل معمولا به طور خاص با این شرایط انطباق دارد.
>> جام جم
حجتالاسلام سید حمید روحانی در گفتوگوی تفصیلی با «جامپلاس»:
در گزارشی پشت پرده شبکه جاسوسی و تخریب نیروهای حامی در منطقه را بررسی کردهایم
گفتوگو با محمد فیلی:
به بهانه بحث درباره بودجه تولید مجموعههای فاخر تاریخی-مذهبی
حجتالاسلام سید حمید روحانی در گفتوگوی تفصیلی با «جامپلاس»:
گفتوگو با حسن بزرا، کارگردان نمایش میدانی «جهان بانو»
گفتوگوی «جامجم» با محمدرضا شرفالدین درباره یک پروژه سینمایی به سرانجام نرسیده
گفتگوی «جامجم» با محافظ امام (ره)