مواد لازم :
سینه و ران مرغ ۶ عدد
زعفران به میزان لازم
آبلیمو ۲ قاشق غذاخوری
روغن زیتون ۳ قاشق غذاخوری
برگ بو ۱ عدد
پیاز ۲ عدد متوسط
تخم مرغ ۳ عدد
آرد سفید ۱ پیمانه
آرد سوخاری ۱ پیمانه
ترخون، جعفری، پونه (سبزی خشک) به میزان لازم
ادویه کاری، زردچوبه، پودر فلفل به میزان لازم
دانه کنجد ۱ قاشق غذاخوری
سیر رنده شده ۴ حبه
طرز تهیه:
ابتدا سینه و ران مرغ را به تکه های مساوی تقسیم کرده سپس این تکه ها را در ظرفی قرار داده و به آن آبلیمو ، زعفران دم کرده و نمک ، فلفل برگ بو ، روغن زیتون اضافه می کنیم و میگذاریم به مدت دو ساعت در یخچال بماند. تا مرغ ترد شود بعد پیاز را خرد کرده و همراه مرغ در آبجوش قرار می دهیم و نمک و فلفل ، زردچوبه ، ادویه کاری مقداری سیر رنده شده به مدت نیم ساعت با حرارت ملایم می گذاریم بپزد.
بعد از این که مرغ نیم پز شد آنها را از درون آب خارج کرده و در آبکش می گذاریم تا آب آن کاملا گرفته شود و خنک شود. سپس تخم مرغ را در کاسه ای با چنگال خوب می زنیم .بعد آرد ساده را در ظرفی میریزیم آرد سوخاری را هم با سبزیجات خشک و سیر رنده شده و دانه کنجد ، فلفل قرمز، ادویه کاری، زردچوبه، نمک مخلوط می کنیم. ابتدا تکه ای مرغ را که هنوز کمی مرطوب است در آرد ساده می غلطانیم. طوری که تمام سطح مرغ را بپوشاند بعد آن را در ظرفی که تخم مرغ زده شده قرار دارد می غلطانیم تا مرغ با تخم مرغ پوشانده شود.و سپس مرغ را در ظرفی که پودر سوخاری قرار دارد می غلطانیم. بعد روغن را در ظرف گودی ریخته و می گذاریم با حرارت ملایم داغ شود.
قطعات مرغ را که آماده شده را درون آن می گذاریم تا سرخ شود. حرارت باید ملایم باشد و در ظرف را گذاشته تا کاملا قطعات مرغ سرخ شود بعد آنرا با سیب زمینی سرخ کرده و زیتون و………تزیین می کنیم .
(اگر می خواهید قطعات مرغ پف کند از آرد مخصوص کیک استفاده کنید یا از آرد معمولی که مقداری بکینگ پودر به آن اضافه کرده اید. )
>> شهرفارسی
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
دانشیار حقوق بینالملل دانشگاه تهران در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
یک پژوهشگر روابط بینالملل در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتوگو با امین شفیعی، دبیر جشنواره «امضای کری تضمین است» بررسی شد
میخوام برای سحری درست كنم