مواد لازم:
فیله مرغ ۱ کیلوگرم
بادمجان قلمی ۱۰ تا ۱۲ عدد
سس سفید ۳ پیمانه
پیاز ۱ عدد درشت
پنیر پیتزا یا موزارلا به میزان لازم
نمک و فلفل و روغن و آویشن و پودر سیر به میزان لازم
طرز تهیه:
از چند ساعت قبل, فیله های مرغ نگینی را به همراه پیاز نگینی و نمک و فلفل و پودر سیر و ادویه و آویشن, مزه دار کنید. بعد با حرارت نسبتا بالا فیله ها را تفت دهید تا کمی سرخ شوند.
بادمجانها را حلقه ای کنید و روی آنها نمک بپاشید و بعد از ۱ ساعت بشویید و سرخ کنید. سپس آنها را روی دستمال آشپزخانه بگذارید تا روغن اضافی شان گرفته شود.
حالا در یک ظرف پیرکس, فیله های تفت داده را بریزید, روی آننا کمی سس سفید و پنیر پیتزا بریزید, یک لایه بادمجان بچینید و دوباره سس سفید بریزید و با پنیر پیتزا، روی گراتن را بپوشانید.
ظرف را در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۷۵ سانتی گراد به مدت حدود ۳۰ تا ۴۵ دقیقه بگذارید تا روی پنیر طلایی شود.
نکات:
* حتما برای درست کردن سس سفید حرارت را کم کنید وگرنه سس خیلی زود ته میگیرد و گلوله میشود!
* میتوانید لایه ها را تکرار کنید. مثلا ۲ یا ۳ لایه ای درست کنید.
* میتوانید به جای فیله مرغ, از سینه مرغ هم استفاده کنید.
* میتوانید در همین مواد و لایه بالایی, کمی قاچ تفت داده هم اضافه کنید که مزه خوبی به گراتن میدهد.
* میتوانید گراتنها را در قالب مافین درست کنید و به صورت تکنفره سرو کنید.
* همیشه در غذاهای پنیری از آویشن استفاده کنید, چون ترکیب آویشن با پنیر عالیه!
>> همه درهم
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
دانشیار حقوق بینالملل دانشگاه تهران در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
یک پژوهشگر روابط بینالملل در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتوگو با امین شفیعی، دبیر جشنواره «امضای کری تضمین است» بررسی شد
واقعا غذای خوشمزه ایه از اینكه دستور پختشو تو سایتتون گذاشتید ممنونم.