مواد لازم
تخممرغ: ۳ تا ۴ عدد
آرد سفید: ۱۵۰ گرم
شیر: ۵ ,۱ لیوان
نمک: نصف قاشق چایخوری
روغن: یک قاشق
مواد داخل کرپ
گوشت سینه مرغ: ۲۵۰ تا ۳۰۰ گرم
نخودفرنگی: یک فنجان
ذرت پخته: یک فنجان
هویج رنده شده: یک فنجان
نمک و فلفل: به اندازه لازم
روغن: یک قاشق.
مواد روی کرپ
رب گوجهفرنگی: ۲ قاشق
دارچین و شکر: به میزان لازم
نمک و فلفل: به میزان لازم
پنیر پیتزای رنده شده: یک فنجان.
طرز تهیه
تخممرغها را در ظرفی بشکنید و با چنگال هم بزنید. اضافه کردن آرد را از کم شروع کنید تا مایع کمی غلیظ شود. شیر و نمک را اضافه کنید و خوب هم بزنید. بقیه آرد را در صورتی اضافه کنید که مایع به دست آمده، براحتی از قاشق جدا شود. کمی روغن در تابه بریزید تا چرب شود. با قاشق بزرگی از مواد کرپ در تابه بریزید و با حرکت دادن تابه مواد را به همه جای آن هدایت کنید. مواد خیلی زود بسته میشود. به محض اینکه کرپ بسته شد آن را از تابه خارج کنید، در صورت تمایل میتوانید روی دیگر آن را هم کمی سرخ کنید و آن را برگردانید.
به این ترتیب تمام مواد کرپ را به صورت نان لواش نازک درآورید و آماده کنید.
مرغ را بپزید و خرد کنید. سپس هویج رنده شده، نخودفرنگی و ذرت پخته شده را در کمی روغن تفت دهید. نمک و فلفل را اضافه کنید و بگذارید خنک شود.
در مرحله بعد، مواد را با قاشق روی کرپ ریخته و به آرامی آنها را رول کنید. به همین ترتیب تمام مواد را روی کرپها بریزید و سپس رولها را در ظرف مناسب بگذارید.
فر را از قبل با درجه حرارت ۱۷۰ سانتیگراد گرم کنید و مواد را به مدت ده دقیقه در فر قرار دهید. میتوانید روی رولهای کرپ را کمی چرب کنید و تا زمانی که طلایی رنگ شده در فر نگه دارید و بعد آنها را خارج کنید و در ظرف مناسبی بچینید.
بعد از خنک شدن آنها را برش حلقهای بزنید و به صورت لقمهای در آورید.
برای روی کرپها دو قاشق رب گوجه را با کمی روغن تفت دهید و به آن مقداری نمک، فلفل، دارچین و شکر اضافه کنید و تفت دهید.
بعد از برش کرپها روی آنها سس بریزید و سرو کنید. در ضمن پنیر پیتزا را در صورت تمایل میتوانید، هنگام تفت دادن مواد داخل کرپ اضافه و بعد کرپها را آماده کنید. در این صورت کرپ شما لذیذتر خواهد شد.
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
دانشیار حقوق بینالملل دانشگاه تهران در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
یک پژوهشگر روابط بینالملل در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتوگو با امین شفیعی، دبیر جشنواره «امضای کری تضمین است» بررسی شد
راستش یه درخواست هم ازتون دارم... اگه ممكنه غذاها یا دسرهایی كه توش از ارد ذرت و برنج استفاده شده باشه برای ایمیل من كنید ممنون میشم... چون من از نظر تهیه غذاها بدلیل داشتن ارد واقعا مشكل دارم.. اگر اینكار رو بكنید كلی دعاتون میكنم. ممنون و متشكر...