مواد لازم:
فیله گوساله: ۲۴۰ گرم
آب پیاز: ۲ قاشق غذاخوری
سس سویا: ۱ قاشق غذاخوری
روغن زیتون: ۱۰۰ گرم
مواد لازم برای سس:
آب آلبالو: نصف پیمانه
آب انگور قرمز: ۱ پیمانه
آرد ذرت: ۱ قاشق غذاخوری
طرز تهیه:
فیله گوساله را به تکههای ۷۰ گرمی تقسیم کرده، با آب پیاز، سس سویا و روغن زیتون مخلوط میکنیم و به مدت یک ساعت در یخچال قرار میدهیم. آب آلبالو، آب انگور و آرد ذرت را مخلوط کرده و هم میزنیم تا کاملا حل شود، سپس روی حرارت گذاشته و مجدداً به آرامی میزنیم تا رنگ سس قرمز و شفاف شود و پس از دو دقیقه از روی حرارت برمیداریم. در این حالت سس غلیظ و شفاف میشود.
تکههای گوشت را روی حرارت به ترتیب ۳ دقیقه (یک طرف) و ۲ دقیقه (طرف دیگر) قرار داده و سرخ میکنیم و روی هم میچینیم. سس را روی تکههای گوشت میریزیم و فیله مدالیون را تزئین و سرو میکنیم.
>> دلفریب
*شما چه نظری دارید؟ تجربهها و نظراتتان را در این زمینه، با ما در میان بگذارید*
*با کلیک روی نماد RSS و ذخیرۀ آن، جدیدترین مطالب ما را آسانتر دنبال کنید*
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
با وحید اسدی، مدیر رادیو جوان درباره رویکردهای جدید این رادیو در ۲۸ سالگی تأسیس آن گفتگو کردیم
بررسی آسیبهای نگاه غرب به مسأله زن در گفتوگوی «جامجم» با دکتر عاصمه قاسمی، جامعهشناس
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد