jamejamsara
سرا پیشخوان سرا کد خبر: ۶۰۷۱۳۷   ۲۵ مهر ۱۳۹۲  |  ۱۰:۲۵

گیاهان و ادویه‌های متعددی حتی در آشپزخانه بسیاری از منازل وجود دارد که باعث رقیق شدن خون می‌شود. در واقع بسیاری از مواد غذایی که مردم مصرف می‌کنند، حاوی ماده رقیق کننده خون است.

به گزارش جام جم سرا به نقل از روزنامه خراسان- سایت «هلث مد» نوشت: مواد غذایی حاوی سالیسیلات، اسید چرب امگا۳، میزان بالای ویتامین E یا آنتی بیوتیک رقیق کننده طبیعی خون به حساب می‌آید. البته اگر داروی رقیق کننده خون مصرف می‌کنید، بهتر است قبل از مصرف هر نوع گیاه یا ادویه برای رقیق کردن خون، با پزشک مشورت کنید. اگر قرار است عمل شوید، جراح را از داروهایی که مصرف می‌کنید، آگاه کنید. زیرا در بیشتر موارد مصرف هر نوع دارو یا گیاه یا ادویه دارویی را ۲ هفته قبل از جراحی باید متوقف کرد. گیاهان یا ادویه مفید برای رقیق کردن خون عبارت است از:

دارچین: این ادویه رقیق کننده خون است.
شوید: اگر چه این گیاه به عنوان رقیق کننده چندان مطرح نیست اما مصرف زیاد آن همزمان با برخی دارو‌ها می‌تواند واکنش ایجاد کند.
سیر: قرنهاست که از این گیاه رقیق کننده خون به علت خاصیت درمانی که دارد، استفاده می‌شود.
ریشه شیرین بیان: این گیاه رقیق کننده خون است.
زینکوبیلوبا: علاوه بر افزایش گردش خون، مانع از لخته شدن خون می‌شود.
زنجبیل: اگر چه از این گیاه بیشتر برای رفع حالت تهوع استفاده می‌شود اما رقیق کننده قوی خون نیز به حساب می‌آید.
چای کوهی: این گیاه در صورت مصرف با برخی دارو‌ها به حد خطرناکی باعث رقیق شدن خون می‌شود.

ارسال نظر
* نظر:
نام:
ایمیل:

یادداشت

بیشتر

گفتگو

بیشتر

پیشنهاد سردبیر

بیشتر

پیشخوان

بیشتر

نیازمندی ها