مواد لازم:
آرد سفید ۵۰۰گرم
بیکینگ پودر ۲ /۱قاشق مرباخوری
نمک کمی
روغن جامد (یا مارگارین) ۱۰۰گرم
آب گرم ۲ /۱لیوان
طرز تهیه:
آرد، بیکینگ پودر و نمک را در کاسهای مخلوط کرده و با روغن جامد آمیخته، سپس کمکم آب را اضافه میکنیم تا جایی که خمیر به دست نچسبد. خمیر را ورز داده و حدود ۱۰ تا ۱۵ دقیقه در کیسه نایلون میگذاریم تا بماند. خمیر را به ۱۲ قسمت مساوی تقسیم میکنیم و روی خمیرها را با نایلون میپوشانیم. هر قسمت را با وردنه نازک و گرد باز میکنیم. هر دایره حدودا به قطر ۲۵ تا ۳۰ سانتیمتر باشد. یک ماهیتابه چدنی یا ماهیتابهای که تفلون نباشد را با حرارت زیاد خوب گرم میکنیم و بدون روغن هر نان را حدود یک دقیقه میپزیم تا هر دو طرفش خوب پخته شود و کنار میگذاریم. نانها را بعد از پخت، در دستمال پارچهای میپیچیم تا خشک نشود. برای جذاب شدن شکل غذا میتوانید آن را با انواع سبزیها و سس گوجه تزیین کنید
>> ویستا
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
رئیس ساترا در بازدید از غرفه جام جم مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتوگوی «جامجم» با استاد حوزه و مبلغ بینالملل بررسی شد
گفتوگو با موسی اکبری،درخصوص تشکیل کمپین«سرزمین من»وساخت و مرمت۵۰خانه در منطقه زنده جان
در گفتوگوی «جامجم» با علیرضا دهقان، کارگردان ایساتیس بررسی شد
گفتوگوی «جامجم» با محمدرضا صفدریان قهرمان یخنوردی جهان