مواد لازم (برای ۲ نفر)
پاستا فرمی: ۲۵۰ گرم
قارچ ورقه شده: ۲ لیوان
فلفل دلمه سبز یا رنگی: ۱ عدد متوسط و خلالی شده
کره: ۲۵ گرم
سس سفید: ۱ پیمانه با غلظت متوسط
نمک و فلفل: به مقدار لازم
پاپریکا : به مقدار لازم
جعفری خرد شده: ۲ قاشق غذاخوری
پنیر پیتزا در صورت تمایل: به مقدار لازم
طرز تهیه
* کره را در تابه آب کنید و ۱ قاشق روغن به آن اضافه کنید تا نسوزد. قارچهای ورقه شده را بیافزایید و تفت دهید تا کمی تغییر رنگ دهند، فلفل دلمه، نمک و فلفل را افزوده و ۲ دور هم بزنید و سپس از روی حرارت بردارید.
* پاستا را طبق دستور برچسب روی بسته آن پخته و آبکشی کنید.
* مخلوط قارچ و فلفل دلمهای را به سس سفید افزوده، سپس پاستای پخته شده را به آن بیافزایید و برای چند دقیقه تفت دهید تا مواد با هم بکدست وگرم شوند.
* پاستای آماده شده را در ظرف مورد نظر کشیده و روی آن را به دلخواه پاپریکا، جعفری یا پنیر پیتزا بدهید و پس از آماده شدن، بر سر میز یاسفره غذا بیاورید.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
گلستان جعفریان معتقد است نقش زنان در جنگ و مقاومت هنوز به اندازه کافی در ادبیات دیده نشده است
نضال حماده، پژوهشگر لبنانی جبهه مقاومت و نویسنده کتاب «سقوط دمشق» در گفتوگو با «جامجم» مطرح کرد
امیررضا واعظی آشتیانی در گفت و گو با جام جم آنلاین ؛
در گفتوگوی اختصاصی روزنامه «جامجم» با عضو شورای سیاسی جنبش امل و نماینده پارلمان لبنان عنوان شد