آموزش آشپزی و شیرینی‌پزی

طرز تهیه پنکیک

غذای کره‌ای: پنکیک پیازچه

استفاده از انواع سبزیجات در غذاهای کره‌ای یکی از ویژگی‌های بارز آشپزی در این کشور است؛ کشوری که مردمانش سیر را بیش از هر سبزیجاتی در غذاهای خود به کار می‌برند و روغن مصرفیشان روغن کنجد است. این بار غذایی سریع و در عین حال مغذی را برای شما برگزیده‌ایم که کره‌ای‌ها به آن پنکیک می‌گویند اما شباهت زیادی به کوکوهای ما ایرانیها دارد.
کد خبر: ۵۸۶۳۷۸

 

 
مواد لازم (برای۴ نفر): 
 
 پیازچه: ۲ لیوان
 هویج: ۱ لیوان
 فلفل دلمه‌ای قرمز: ۱ لیوان
 کدو سبز: ۱ لیوان
 پیاز قرمز: نصف لیوان
 آرد برنج: ۳ قاشق غذاخوری
 آرد گندم: ۶ قاشق غذاخوری
 تخم مرغ: ۳ عدد
 روغن کنجد: ۲ قاشق غذاخوری
 
طرز تهیه: 
 
برای شروع پیازچه‌ها را به صورت حلقه‌های ریزی در آورید سپس فلفل دلمه‌ای، هویج و کدوسبز را به صورت نوارهای نازک برش دهید. پیاز را نیز خلالی کرده و همه را با هم مخلوط کنید. آرد‌ها و نمک را به این مخلوط بیفزایید. زرده را نیز از سفیده جدا کنید و با همزن برقی، سفیده را آنقدر بزنید تا به صورت خامه‌ای سفت درآید. زرده را نیز به مخلوط اضافه کنید. در مرحله بعدی سفیده زده شده را افزوده و به عنوان آخرین مرحله دو طرف آن را در تابه‌ای که روغن کنجد در آن داغ شده، سرخ کنید.
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۱
نسیم
Iran, Islamic Republic of
۰۸:۲۷ - ۱۳۹۲/۰۵/۲۱
۰
۰
سلم ممنون استفاده كردم

نیازمندی ها