jamejamsara
سرا سلامت کد خبر: ۵۸۴۹۲۱   ۱۲ مرداد ۱۳۹۲  |  ۱۲:۱۱

بسیاری از افراد چای تازه‌دم را دوست می‌دارند، اما آنهایی که به طور مداوم چای می‌نوشند گاهی یا حتی اغلب اوقات از چای به اصطلاح کهنه هم رویگردان نیستند. آن چای و این چای چه اثری بر بدن می‌گذارد؟ یک متخصص تغذیه در این باره توضیح داده است.

 

چایی که بیشتر از ۱۰ دقیقه دم بکشد، کهنه به شمار می‌رود و نوشیدن این چای کهنه موجب افزایش خستگی در فرد خواهد شد.
ساعدی متخصص تغذیه میگوید: مصرف چای به‌عنوان نوشیدنی در زندگی ضروری است و هر فرد در روز می‌تواند به اندازه چهار تا شش لیوان چای بنوشد. مصرف چای به‌صورت یخ چای بهتر است و چای رقیق و نسبتا کم رنگ در یک تا دو ساعت بعد از مصرف غذا نیز مناسب است. چای تازه حس خستگی را از تن خارج می‌کند، برعکس، چای کهنه خستگی را افزایش می‌دهد. زمان ماندگاری برگ چای در آب جوش ۱۰ دقیقه است و بیش از ۱۰ دقیقه موجب تلخی چای شده و چای پررنگ موجب می‌شود که آب بدن کشیده شود و بدن کم آب‌تر از حالت عادی شود. چای نمی‌تواند جایگزین آب باشد و باید هر فرد به‌صورت جداگانه آب بنوشد.
ارسال نظر
* نظر:
نام:
ایمیل:
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
هم وطن
Iran, Islamic Republic of
۰۱:۳۹ - ۱۳۹۵/۱۲/۲۳
سلام..جای دیگه چندین دلیل برای مضرات چای آورده شده ك باعقل هم جوردرمیاد چطور اینجاازضرورت نوشیدن چای ذكرشده!!!؟
۰
۰

یادداشت

بیشتر

گفتگو

بیشتر

پیشنهاد سردبیر

بیشتر

پیشخوان

بیشتر

نیازمندی ها