jamejamsara
سرا خواندنی ها کد خبر: ۵۸۳۷۹۲   ۰۷ مرداد ۱۳۹۲  |  ۱۱:۳۳

مصرف موادغذایی اسیدی مانند لیمو و گریپ فروت با تخریب مینای دندان، موجب پوسیدگی و از بین رفتن سریعتر دندانها می‌شوند.

 

دکتر مهرداد زارعی جراح و دندانپزشک، با بیان این مطلب گفت: پس از مصرف میوه‌هایی چون پرتقال، لیمو و گریپ فروت که ترکیب اسیدی دارند، دندان‌ها باید شسته شود، چون موجب بروز پوسیدگی می‌شوند. برخی قرص‌های جویدنی نیز دارای اسیدهای فشرده هستند که با چسبیدن به دیواره‌های دندان به آن آسیب می‌رسانند. 
وی افزود: مصرف نوشیدنی‌های غیر الکلی که علاوه بر دارابودن قند حاوی اسید سیتریک و فسفر هستند، تخریب مینای دندان را تسریع می‌کنند.
زارعی با اشاره به اثر مصرف میوه‌های خشک بر دندان‌ها، تاکید کرد: قند فشرده این میوه‌ها نیز یکی از علل مهم پوسیدگی دندانهاست. البته مصرف آب، محصولات لبنی، میوه و سبزیجات، مغز خشکبار و چای سبز، برای حفظ سلامت دندان‌ها مفید و موثر است.
ارسال نظر
* نظر:
نام:
ایمیل:

یادداشت

بیشتر
شنبه ساعت 4 اتفاق افتاد

شنبه ساعت 4 اتفاق افتاد

ساعت چهار بار نواخت.../به مادرم گفتم: «دیگر تمام شد»/گفتم: «همیشه پیش از آن‌که فکر کنی اتفاق می‌افتد/باید برای روزنامه تسلیتی بفرستیم...»

محتوای موفق را در اوج تمام کنیم

محتوای موفق را در اوج تمام کنیم

موفق‌ترین محتواها را باید در اوج تمام کرد و نباید این‌طور باشد که آن‌قدر یک برنامه را ادامه دهند که بیننده یا شنونده، زده شود.

گفتگو

بیشتر

پیشنهاد سردبیر

بیشتر
وضعیت قرمز گیشه

سینما سال جدید را هم با بحران شروع کرده و ظاهرا مردم هنوز رغبتی به فیلم دیدن ندارند

وضعیت قرمز گیشه

پیشخوان

بیشتر