فلافل لبنانی

فلافل لبنانی یکی از غذاهایی است که حتی در ماه رمضان نه تنها میان برخی کشورهای عربی بلکه بین هموطنان عرب زبان خودمان هم طرفداران بسیار دارد.
کد خبر: ۵۷۸۸۵۷

 

 
مواد لازم: 
 
نخود آبگوشتی ۲ پیمانه
بلغور گندم ۱/۳ پیمانه
پودر نخود ۱/۳ پیمانه
آب ولرم ۱/۴ پیمانه
جعفری خرد شده ۱/۲ پیمانه
پودر تخم گشنیز ۱ قاشق سوپخوری
زیره سبز ۱ قاشق چایخوری
پودر فلفل قرمز و زردچوبه ۱/۲ قاشق چایخوری
روغن برای سرخ کردن
 
مواد اولیه سس مخصوص: 
خیار ۱ عدد
ماست ۳/۴ پیمانه
زیره سبز ۱/۲ قاشق چایخوری
نعناع خشک ۲ قاشق چایخوری
ارده ۲ قاشق سوپخوری
سیر ۱ حبه
 
طرز تهیه: 
نخود آبگوشتی از قبل خیس شده را در دستگاه غذاساز کاملا له کنید. سپس جعفری و ادویه‌ها شامل زیره، تخم گشنیز و زردچوبه و فلفل را به آن اضافه کنید. در این مرحله پودر نخود خام و آب ولرم را اضافه کنید. مواد را ورز دهید تا چسبناک شوند. 
حالا از مواد درون قالب مخصوص فلافل ریخته و آن را در روغن داغ سرخ کنید. 
طرز تهیه سس: سیر را کاملا له کنید و آن را با همه مواد اولیه دیگر مخلوط کرده، همراه با فلافل سرو کنید
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
سه‌گانه فرصت در آسیای مرکزی

سفیر کشورمان در عشق‌آباد در گفت‌وگو با «جام‌‌جم» ابعاد مختلف سفر رئیس‌جمهور به ترکمنستان و قزاقستان را تشریح کرد

سه‌گانه فرصت در آسیای مرکزی

رویش زندگی از دل مرگ

همزمان با موافقت معاون رئیس‌جمهور با اهدای عضو ۲ فرزندش،در گفت‌وگو با دکتر امید قبادی، نایب‌رئیس انجمن اهدای عضو ایرانیان، چالش‌های این حوزه را بررسی کردیم

رویش زندگی از دل مرگ

نیازمندی ها