مواد لازم:
عدس قرمز: ۲ پیمانه/ پیاز بزرگ: ۱ عدد/ سیر: ۲ قاشق سوپخوری/ رب گوجه فرنگی: ۲ قاشق غذاخوری/ سیب زمینی متوسط: ۲ عدد/ لیمو عمانی: ۲ عدد/ ادویه: ۱ قاشق چایخوری/ فلفل قرمز: ۱ قاشق غذاخوری/ روغن: ۱ قاشق غذاخوری/ تمر هندی: به دلخواه.
طرز تهیه:
ابتدا پیاز را با روغن سرخ کرده طلایی رنگ که شد سیر را اضافه میکنیم و کمی تفت میدهیم. سپس رب، فلفل، ادویه، لیمو عمانی، سیبزمینی وعدس را همه با هم اضافه کرده و حرارت کاملا ملایم کرده تا با بخار بپزد.
هر از چند گاهی هم مواد را زیر و رو کرده تا به ته دیگ نچسبد، زیرا عدس قرمز فورا به دیگ میچسبد بعد از اینکه آب انداخت آب تمر و آب را به میزان لازم اضافه کرده و نمک را نیز اضافه میکنیم و میگذاریم مواد کاملا پخته شوند.
وقتی غذا جا افتاد زیر آن را خاموش میکنیم و با گوشتکوب دال عدس را میکوبیم (به خاطر سیبزمینی موجود در آن که باید کاملا له شود) این غذا را میتوان با ترشی هم صرف کرد.
* شما چه نظری دارید؟ تجربهها و نظراتتان را در این زمینه، با ما در میان بگذارید *
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
گفتوگوی «جامجم» با هوشنگ توکلی پیرامون تجربه بازی در «مرگ تدریجی یک رویا»
طالقانی معتقد است سینمای ملی داشتن به هر قیمتی افتخار محسوب نمیشود، چون این مقوله تبدیل به یک ابژه شده و طرف غربی هر قدر خودمان را تحقیر کنیم، بیشتر به ما امتیاز میدهد
رئیس سازمان نظام روانشناسی و مشاوره کشور در گفتوگو با «جامجم» مطرح کرد