«دال عدس»؛ یک خوراک همه‌کاره!

بسیاری از دال عدس به عنوان خورش، پیش غذا، و حتی غذا در سفره‌های خود بهره می‌برند. شاید علاوه بر سادگی طبخش، از همین رو نیز باشد که این خوراک خوشمزه طرفداران زیادی دارد و در برخی جاها به شیوه‌های متفاوت دیگری نیز تهیه و طبخ می‌شود. طرز پخت آن را در ادامه بخوانید.
کد خبر: ۵۷۷۳۰۰

مواد لازم:

عدس قرمز: ۲ پیمانه‌/ پیاز بزرگ: ۱ عدد/ سیر: ۲ قاشق سوپخوری‌/ رب گوجه فرنگی: ۲ قاشق غذاخوری‌/ سیب زمینی متوسط: ۲ عدد/ لیمو عمانی: ۲ عدد/ ادویه: ۱ قاشق چایخوری‌/ فلفل قرمز: ۱ قاشق غذاخوری‌/ روغن: ۱ قاشق غذاخوری‌/ تمر هندی: به دلخواه.

طرز تهیه:

ابتدا پیاز را با روغن سرخ کرده طلایی رنگ که شد سیر را اضافه می‌کنیم و کمی تفت می‌دهیم. سپس رب، فلفل، ادویه، لیمو عمانی، سیب‌زمینی وعدس را همه با هم اضافه کرده و حرارت کاملا ملایم کرده تا با بخار بپزد.
هر از چند گاهی هم مواد را زیر و رو کرده تا به ته دیگ نچسبد، زیرا عدس قرمز فورا به دیگ می‌چسبد بعد از این‌که آب انداخت آب تمر و آب را به میزان لازم اضافه کرده و نمک را نیز اضافه می‌کنیم و می‌گذاریم مواد کاملا پخته شوند.
وقتی غذا جا افتاد زیر آن را خاموش می‌کنیم و با گوشتکوب دال عدس را می‌کوبیم (به خاطر سیب‌زمینی موجود در آن که‌ باید کاملا له شود)‌ این غذا را می‌توان با ترشی هم صرف کرد.

* شما چه نظری دارید؟ تجربه‌ها و نظراتتان را در این زمینه، با ما در میان بگذارید *

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
رأی معنادار لبنانی‌ها

در گفت‌و‌گوی اختصاصی روزنامه «جام‌جم» با دو تن از اعضای بلندپایه جنبش امل و حزب‌الله لبنان بررسی شد

رأی معنادار لبنانی‌ها

در رستوران انتخاب شدم

علی‌امین حسنی، بازیگر نقش بهروز در سریال پایتخت در گفت‌وگو با «جام‌جم» از خاطرات حضورش در این سریال می‌گوید

در رستوران انتخاب شدم

نیازمندی ها