طرز تهیه:
لوبیاها را بعد از پختن در آبکش بریزید تا آب آنها کشیده شود. تخممرغها را با همزن دستی یا چنگال خوب بزنید تا صاف و یک دست شود و بعد آرد، زعفران، نمک، ادویه، بکینگ پودر، پیاز سرخشده و لوبیاها را به تخممرغ اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.
اگر برای طبخ از فر استفاده میکنید کف ظرف را مقداری چرب کنید و مواد را به طور یکسان در آن بریزید و در دمای ۱۷۰ سانتیگراد در طبقه وسط قرار دهید. همچنین میتوانید مواد را روی حرارت مستقیم در ماهیتابه سرخ کنید و بعد برش بزنید و آنها را پشت و رو کنید تا طرف دیگر کوکو هم سرخ شود. کوکو را در دیس مناسبی بچینید و اطراف آن را با ماست چکیده، خیارشور و سبزی تازه تزئین و سرو کنید. این کوکو برای شام بسیار سبک و مغذی است.
>> جام جم/ ضمیمه چاردیواری
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
رئیس مرکز تحقیقات آلودگی هوای دانشگاه علوم پزشکی تهران در گفتوگو با جام جم آنلاین:
سخنگوی کمیسیون بهداشت و درمان مجلس در گفتوگو با جام جم آنلاین:
گفتوگو با منوچهر آذری، بازیگر،گوینده،مجری وصداپیشه پیشکسوت رادیو و تلویزیون
فاطمه مجلل در گفتوگو با «جامجم»:
رئیس مرکز تحقیقات آلودگی هوای دانشگاه علوم پزشکی تهران در گفتوگو با جام جم آنلاین: