طرز تهیه:
لوبیاها را بعد از پختن در آبکش بریزید تا آب آنها کشیده شود. تخممرغها را با همزن دستی یا چنگال خوب بزنید تا صاف و یک دست شود و بعد آرد، زعفران، نمک، ادویه، بکینگ پودر، پیاز سرخشده و لوبیاها را به تخممرغ اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.
اگر برای طبخ از فر استفاده میکنید کف ظرف را مقداری چرب کنید و مواد را به طور یکسان در آن بریزید و در دمای ۱۷۰ سانتیگراد در طبقه وسط قرار دهید. همچنین میتوانید مواد را روی حرارت مستقیم در ماهیتابه سرخ کنید و بعد برش بزنید و آنها را پشت و رو کنید تا طرف دیگر کوکو هم سرخ شود. کوکو را در دیس مناسبی بچینید و اطراف آن را با ماست چکیده، خیارشور و سبزی تازه تزئین و سرو کنید. این کوکو برای شام بسیار سبک و مغذی است.
>> جام جم/ ضمیمه چاردیواری
دانشیار حقوق بینالملل دانشگاه تهران در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
یک پژوهشگر روابط بینالملل در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
یک کارشناس روابط بینالملل در گفتگو با جامجمآنلاین مطرح کرد