خیار سالادی پنج عدد
گوشت چرخکرده 250 گرم
رب گوجهفرنگی یک و نیم قاشق سوپخوری
رب فلفل یک قاشق سوپخوری
پیاز یک عدد
گوجهفرنگی یک عدد
بلغور ریز کوفتهای دو قاشق سوپخوری
برنج یک قاشق سوپخوری
کره یک قاشق سوپخوری
پودر سیر، شوید، نعنا خشک به میزان لازم
نمک و سماق به میزان لازم
روغن مایع به میزان لازم
فلفل قرمز به میزان لازم
خیارهای سالادی را شسته، به تکههای 10 سانتیمتری برش میزنیم و داخل آنها را طوری خالی میکنیم که ته آنها بسته بماند. پیاز را نگینی خرد کرده و آن را با گوشت چرخکرده، رب گوجهفرنگی، رب فلفل، پودر سیر، شوید، نعنا خشک، پودر فلفل قرمز، نمک، برنج، بلغور و کمی روغن مایع مخلوط میکنیم و ورز میدهیم. سپس از مواد گوشتی داخل خیارها را پر میکنیم و روی آنها یک برش گوجهفرنگی قرار میدهیم. دلمهها را در قابلمه میچینیم. دانههای سماق را که از شب قبل خیس کردهایم، از صافی رد میکنیم. رب گوجهفرنگی را با آب سماق رقیق میکنیم و در قابلمه دلمهها میریزیم و چند تکه کره روی آنها قرار داده و میگذاریم تا دلمه بپزد.
پس از پخت، دلمه خیار آماده سرو است.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در استودیوی «جامپلاس» میزبان دکتر اسفندیار معتمدی، استاد نامدار فیزیک و مولف کتب درسی بودیم
سیر تا پیاز حواشی کشتی در گفتوگوی اختصاصی «جامجم» با عباس جدیدی مطرح شد
حسن فضلا...، نماینده پارلمان لبنان در گفتوگو با جامجم:
دختر خانواده: اگر مادر نبود، پدرم فرهنگ جولایی نمیشد