مواد لازم :
گوشت سردست یا ران: 750 گرم
سیبزمینی: نیمکیلو
به: نیمکیلو
آلو خشک: نیمکیلو
روغن: 150 گرم
ربگوجهفرنگی: یک قاشق غذاخوری
گردغوره: دو قاشقسوپخوری
نمک، فلفل و ادویه: به مقدار کافی
طرز تهیه:
آلو را بشویید و خیس کنید. پیاز را پوست بگیرید و به صورت حلقههای نازک ببرید. پوست به را هم بگیرید و به اندازه پرههای پرتقال ورقهورقه و سیبزمینیها را هم حلقهحلقه کنید و گوشت سردست را هم تکهتکه نمایید.
2 قاشق روغن را ته قابلمه بریزید و دو ردیف پیاز حلقهحلقه را در آن تفت دهید. روی پیازها را یک ردیف گوشت بچینید و کمی آلو روی آن بریزید و چند تکه به را هم روی مواد بچینید.
همینطور مواد را در قابلمه بچینید و در آخر سیبزمینیها را بریزید و بگذارید روی حرارت ملایم بپزد. در موقع کشیدن تاسکباب مراقب باشید مواد با یکدیگر مخلوط نشود.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در استودیوی «جامپلاس» میزبان دکتر اسفندیار معتمدی، استاد نامدار فیزیک و مولف کتب درسی بودیم
سیر تا پیاز حواشی کشتی در گفتوگوی اختصاصی «جامجم» با عباس جدیدی مطرح شد
حسن فضلا...، نماینده پارلمان لبنان در گفتوگو با جامجم:
دختر خانواده: اگر مادر نبود، پدرم فرهنگ جولایی نمیشد