راه‌اندازی شبکه موسیقی

حسین تقی‌پور رییس مرکز موسیقی سازمان صداوسیما از راه‌اندازی یک شبکه‌ مجازی موسیقی پیش از افتتاح شبکه‌ موسیقی سیما خبر داد.
کد خبر: ۵۱۶۴۲۰
وی در گفت‌وگویی با خبرنگاران گفت: شبکه‌های مختلف بحث موسیقی را جدی گرفتند و هر یک از آنها به فراخور، به پخش کلیپ‌های مختلف موسیقی اقدام می‌کنند. شبکه چهار‌، آموزش و جام‌جم از جمله شبکه‌هایی است که موسیقی پخش می‌کنند و از ما خواسته‌اند به آنها کمک کنیم.

بر این اساس می‌توان قبل از راه‌اندازی شبکه تلویزیونی موسیقی‌، یک شبکه‌ مجازی موسیقی داشت.

تقی‌پور درباره‌ راه‌اندازی شبکه‌ موسیقی توضیح داد: راه‌اندازی این شبکه در دست مطالعه است. اکنون نیز خیلی از شبکه‌ها به شکل واقعی به موسیقی می‌پردازند.

 برای راه‌اندازی رسمی شبکه‌ موسیقی باید بستری آماده باشد تا همه‌ این موسیقی‌ها که میزان هفت تا هشت تِرَک در هر شبکه است، در یک شبکه متمرکز شود؛ البته ما کار شاقی هم انجام نمی‌دهیم که بعضی‌ها ایراد بگیرند بلکه همین نماآهنگ‌هایی که به صورت متفرقه از شبکه‌های مختلف پخش می‌شود در یک شبکه متمرکز می‌شود. این کارها باید پیش رود تا بستر شبکه موسیقی آماده شود.

رد گمانه‌زنی‌ها

تصمیم تلویزیون، ادامه‌ برنامه‌ «پارک ملت» است. این حرفی است که محمدرضا شهیدی‌فر در آخرین گفت‌وگوی خود بر آن تأکید و البته عنوان کرده: «میل برنامه‌سازان پارک ملت هم این است که برنامه ادامه پیدا کند. امیدوارم مردم هم همین را بخواهند. اگر مردم طالب فضای امتحان پس داده‌ای باشند و امکانات و شرایط هم فراهم باشد، باید برای طراحی ادامه‌ کار، فکری کرد.»

این مجری تلویزیون در این گفت‌وگوی تازه باز هم با سوالاتی حاشیه‌ای مواجه شده و با ردکردن همه حاشیه‌ها و شایعه‌ها گفته: «من در مدت بعد از توقف برنامه پارک ملت، در تلویزیون و رادیو برنامه‌هایی داشتم. یکی از آنها مجموعه‌ مستندی بود که به زندگی حضرت آیت‌الله حسن‌زاده آملی می‌پرداخت. آنچه در بعضی رسانه‌ها گفته شده، گمانه‌زنی تعدادی از همکاران مشفق ما بوده که قرین به صحت نیست.»

نقش‌هایی برای خودش

همه ما مهدی فخیم‌زاده کارگردان و بازیگر توانمند سینما و تلویزیون ایران را می‌شناسیم. او کارنامه هنری پرباری دارد.

از مجموعه‌های تاریخی همچون «ولایت عشق» و «تنهاترین سردار» گرفته تا سریال‌های پلیسی «خواب و بیدار»، «حس سوم» و....

فخیم‌زاده در کنار کارگردانی، هر زمان که ایجاب کند بازی هم می‌کند، اما اصلا علاقه‌مند نیست خودش را به بیننده تحمیل کند.

او معتقد است هر زمان نقش مناسب باشد، حتما آن را بازی می‌کند.

او در یکی از گفت‌وگوهایش درباره بازی در سریال ولایت عشق تاکید کرد زمانی که آقای لاریجانی، رئیس وقت سازمان صداوسیما برای بازدید آمده بود با خنده از من پرسید: «این همه کاراکتر در این سریال وجود داشت. نقش بهتر از قاتل امام پیدا نکردی که بازی کنی!؟»

یکی دیگر از خاطرات فخیم‌زاده به سریال تلویزیونی تنهاترین سردار برمی‌گردد که هیچ‌کس حاضر نمی‌شد نقش شمر را بازی کند، به همین دلیل در نهایت خودش در نقش شمر مقابل دوربین رفت.

به ایفای نقش مسعود کیمیایی علاقه مندم

میلاد کی‌مرام بازیگر فیلم سینمایی «ملکه» که فعالیت هنری‌اش را از حضور در کلاس‌های آزاد بازیگری مسعود کیمیایی آغاز کرد، بتازگی اعلام کرده یکی از بزرگ‌ترین آرزوهایش حضور در فیلم‌های مسعود کیمیایی و البته بازی در نقش خود کیمیایی است. او امیدوار است روزی بتواند به این آرزویش دست یابد.

میلاد کی‌مرام در اولین دوره برگزاری کلاس‌های آزاد مسعود کیمیایی شرکت کرده بود و به عنوان شاگرد اول در پایان دوره شناخته شد.

او معتقد است کیمیایی به او درس زندگی داده، به همین دلیل همه زندگی‌اش را مدیون وی است، هم زندگی شخصی و هم زندگی هنری‌اش را.

گویا حضور در کلاس‌های کیمیایی فرصت بسیار خوبی برای یادگیری در اختیار او قرار داده و او تلاش کرده نهایت استفاده را از حضور در این کلاس‌ها ببرد و از کیمیایی سوالاتی در ارتباط با بازیگری بپرسد و او هم به درستی جواب دهد.

ماجرای توپ زدن سریال «راستش را بگو»

فاطمه ثمرقندی تهیه‌کننده سریال تلویزیونی «راستش را بگو» بتازگی در گفت‌وگویی این سریال را متفاوت دانست و تاکید کرد: ما در این سریال به ارزش‌هایی که در جامعه وجود دارد، توجه نشان دادیم و به آنها پرداختیم. البته به دلایلی مانند ضیق وقت نتوانستیم سریال را طولانی‌تر بسازیم، اما محتوای این قصه برای یک سریال 200 قسمتی است. آنقدر این موضوع و قصه‌هایش جالب است که برای طولانی‌تر شدن ظرفیت داشت، اما متأسفانه در کشور ما کارهای بلند خیلی ساخته نشده و تجربه کارهای بلند زیاد نیست. بودجه کافی برای یک سریال خوب هم وجود ندارد. در واقع کار ما توپ زدن به موضوع است.(جام جم - ضمیمه قاب کوچک

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها