شیدایی عسگرپور در تلویزیون

محمدمهدی عسگرپور با سریال جراحت که ماه مبارک رمضان سال گذشته پخش شد، خوش درخشید. جراحت از آن قصه‌هایی بود که مخاطب راغب بود قسمت‌های بعد را حتما ببیند.
کد خبر: ۴۱۷۸۲۸

حالا امسال هم این کارگردان گزیده‌کار قرار است یک مجموعه تلویزیونی دیگر را جلوی دوربین ببرد که فعلا شیدایی نام دارد. فیلمنامه سریال را سعید نعمت‌الله نوشته که در کارنامه‌اش آثاری چون زیرهشت و جراحت دیده می‌شود که هر دو فیلمنامه به لحاظ نوع شخصیت‌پردازی، چینش حوادث، نوع روایت و خط و ربط داستانی آثار کاملا متمایزی بودند که تا حدود زیادی نعمت‌الله را به عنوان یک نویسنده خوشفکر و خلاق مطرح کرد.

همکاری عسگرپور و نعمت‌الله در پروژه جراحت ظاهرا برای هر دوی آنها خاطره‌خوشی داشته است که تصمیم گرفته‌اند باز هم در کنار هم یک سریال تلویزیونی دیگر را تولید کنند.

آن طور که از داستان شیدایی فهمیده می‌شود باز هم قرار است مخاطب یک داستان اجتماعی باشیم. سعید نعمت‌الله درباره داستان سریال گفته است قلب داراب آن طور که باید نمی‌تپد و مرگش نزدیک است. پس وصیت‌نامه‌ای می‌نویسد تا یکی از نزدیکانش مالک دارایی‌اش شود. کمی بعد اتفاقی می‌افتد و داراب شیدا می‌‌شود. بنابراین تصمیم به ازدواج می‌گیرد غافل از این که این آرامش موقتی قرار است بزودی از کف برود.

در اولین روز تصویربرداری بازیگرانی چون رحمان باقریان، مریم بوبانی و گلاره عباسی جلوی دوربین رضا‌شیخی رفتند. به جز این بازیگران که در روز اول در لوکیشنی در هفت‌تیر جلوی دوربین رفتند بازیگران دیگری چون امیر جعفری، پرویز پورحسینی، عطا عمرانی، آتنه فقیه‌نصیری، هانی کشاورز، آرش مجیدی، میلیشا مهدی‌نژاد، مجید رحمتی، جمال اجلالی، ماریه تهرانچی و فاطمه شعبان هم برای ایفای نقش‌های مختلف انتخاب شده‌اند.

سال گذشته عسگرپور تله‌فیلم اتوبوس را در سیمای مرکز قم جلوی دوربین برد که کم و بیش حال و هوایی ماورایی داشت و آنقدر به نظر کیفی بالا بود که مسوولان تصمیم گرفتند آن را به جشنواره فیلم فجر بفرستند.

با توجه به مجموعه کارهایی که عسگرپور در حوزه آثار تصویری انجام داده به نظر می‌رسد «شیدایی» در ادامه همان مسیر باز هم بخشی از دغدغه‌های این کارگردان را منعکس خواهد کرد. اما آیا این اثر می‌تواند خاطره موفقیت آثار پیشین این کارگردان را زنده کند؟

در ساخت این سریال تلویزیونی فرشاد، ارج(برنامه‌ریز)، فرشید احمدی(صدابردار)، مهرداد میرکیانی(طراح چهره‌پردازی)، منصوره قاضی(طراح لباس)، فرشید رئوفی(مدیرتولید)، امیرحسین شجاعی(عکاس)، لیلا رنگرزان(دستیار اول کارگردان) و رضاشیخی(مدیرتصویربرداری) همکاری می‌کنند.

محمدرضا شفیعی، تهیه‌کننده این سریال با توضیح این که 3 هفته از آغاز تصویربرداری این اثر می‌گذرد، گفت: شیدایی یک ملودرام اجتماعی است که در آن سعی کردیم به موضوع خانواده و چالش‌هایی که می‌تواند در آن اتفاق‌بیفتد، بپردازیم. با این وجود قصه سریال شیدایی یک قصه ساده اما جذاب است که ما آن را در 50 قسمت 35 دقیقه‌ای تولید خواهیم کرد.

به گفته وی بازیگران دیگری نیز به این سریال اضافه خواهند شد. شفیعی تصریح کرد: نگارش فیلمنامه همزمان با کار تولید ادامه دارد. پیش‌بینی می‌شود تصویربرداری این سریال به مدت 7 ماه در لوکیشن‌های مختلفی در تهران و طالقان به طول انجامد. قرار است سریال شیدایی زمستان امسال از شبکه 3 سیما به آنتن پخش سپرده شود.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها