آقابالایی به خاک سپرده شد

مراسم تشییع و خاک سپاری پیکر مرحوم علیرضا آقا بالایی از همکاران با سابقه روزنامه‌ی جام جم امروز چهارشنبه با حضور غمگنانه‌ی دوستان و همکاران سوگوارش برگزار شد.
کد خبر: ۳۲۲۷۰۸

به گزارش جام جم آنلاین مرحوم علیرضا آقا بالایی از روزنامه‌نگاران و نویسندگان روزنامه‌ی جام جم که از سال 1379 تاکنون در این روزنامه‌ مشغول به کار بود،روز گذشته بر اثر سکته قلبی دارفانی را وداع گفت.

وی در سن 45 سالگی و بر اثر سکته قلبی درگذشت. از او آثار نوشتاری بسیاری به یادگار مانده که از روی نوشته‌ها او فیلم نیز ساخته شده است.

در مراسم تشییع و خاک سپاری تعدادی از مسئولین روزنامه و همکاران مطبوعاتی وی حضور داشتند.

مرحوم آقا بالایی نویسنده قصه کوتاه «حکایت آخر» ، «رمان های روی خط فاصله» ، «شب یلدای ایوب» و مجموعه‌های «شعر در طلوع آفتاب» ، «باغ پاییز» و «چشم به راه خورشید» ، عضو تحریریه روزنامه جام‌جم ، نویسنده فیلمنامه «برخورد» (سیروس الوند) و همچنین دستیار کارگردان و برنامه ریز فیلم‌هایی چون اشک و لبخند (شاپور قریب) ، آخرین پرواز (احمدرضا درویش)، دندان مار و سرب (مسعود کیمیایی) بوده است.

پیکر مرحوم آقا بالایی در قطعه «نام آوران» بهشت زهرا (س) و پس از تشییع توسط دوستان و همکاران داغدارش به خاک سپرده شد.

آخرین مطلبی که از مرحوم علیرضا آقا بالایی به یادگار مانده و در روزنامه‌ به چاپ رسیده است «همسایگی با مرگ» است.

مرحوم آقابالایی در آخرین شب حیاتش در روزنامه آخرین کنداکتور برنامه‌های شبکه‌های سیما را تهیه کرد که در صفحه‌ی 16 روزنامه‌ی سه شنبه به چاپ رسید.

 

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها