از سوی رییس دادسرای جنایی صورت گرفت:

تکذیب احضار 3 سینماگر برجسته

به دنبال انتشار برخی اخبار درخصوص احضار عزت‌الله انتظامی، پرویز پرستویی و کیومرث پوراحمد به دادسرای جنایی، رئیس دادسرای جنایی و معاون دادستان تهران این خبر را تکذیب کرد.
کد خبر: ۱۹۵۷۷۹
به گزارش خبرنگار جام‌جم، به دنبال درج خبری درخصوص اعلام یک شماره حساب برای نجات یک محکوم به قصاص به نام بهنود شجاعی که وی در یک قدمی قصاص قرار دارد، شماره حسابی که عنوان می‌شد از سوی این سه نفر اعلام شده است منتشر شد که بلافاصله با واکنش مسئولین قضایی در دادسرای جنایی روبه‌رو شد.

قاضی فخرالدین جعفرزاده،در گفتگو با با جام‌جم عنوان کرد در حال حاضر به دلیل آن که مشخص نیست این حساب بانکی متعلق به چه کسی است، دستور مسدود شدن حساب بانکی صادر شده است، زیرا همان گونه که پیش از این نیز اعلام شد، پدر مقتول در چند مرحله با حضور در هیئت صلح و سازش دادسرای جنایی اعلام کرده است به هیچ عنوان حاضر به دریافت دیه از خانواده قاتل فرزندش نیست، لذا این نگرش وجود دارد، زمانی که صاحب پرونده (اولیای دم) دیه‌ای درخواست نمی‌کند جمع‌آوری پول نیز توجیه قانونی ندارد.

جعفرزاده افزود: شأن هنرمندان، بیش از مسایلی است که به آنها منتسب می‌شود و اگر قرار باشد کمکی به افراد زندانی شود، راهکارهای آن نیز مشخص شده و ستاد دیه و یا حساب سپرده دادگستری تنها مراجعی هستند که اقدام به دریافت کمک‌های مردمی و خیرین می‌کنند.

جعفرزاده افزود: اگر هم مشخص شود که صاحبان حساب از هنرمندان هستند، از آنها تحقیق خواهیم کرد و بر این عقیده‌ایم که آنها از ماده یک قانون تشدید مجازات مرتکبین ارتشا و اختلاس و کلاهبرداری مصوبه سال 1367 مجمع تشخیص مصلحت نظام که مجازات حبس از یک تا 7 سال را در نظر گرفته خبر ندارند.

وی افزود: اگر قرار باشد هنرمندی نیز به دادسرا احضار شود به عنوان مطلع خواهد بود و نه متهم.
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها