کلانتر شهر هرت

این هفته فیلم «قاعده بازی» اکران می شود. علیرضا خمسه هم در این فیلم کمدی بازی دارد. او عضوی از خانواده ندارهاست.
کد خبر: ۱۴۱۷۵۹

چند سالی است خمسه را در سینما ندیده ایم ، از آخرین حضورش در سینما ده ، دوازده سالی می گذرد. اکنون به سراغش رفتیم تا درباره کارهای جدیدش و قاعده بازی گپ کوتاهی بزنیم.

اولین موضوعی که از یک بازیگر می توان پرسید، این است که الان مشغول چه کاری است؛

فعلا فقط داوری! الان که شما به من زنگ زدید در راه پاکدشت هستم ، به این شهر رفته بودم تا به عنوان داور آثار جشنواره نمایش های طنز استان تهران را ببینم. داوری فیلمهای جشن خانه سینما هم شروع شده است. در جلسات نمایش فیلم خانه سینما هم شرکت می کنم تا فیلمهای جشن را ببینم و رای خودم را اعلام کنم.

چون داور جشن خانه سینما هم هستید، درباره خروج برخی فیلمها از جشن چه نظری دارید؛

در این باره بهتر است سخنگوی خانه سینما و سخنگوی اتحادیه تهیه کنندگان توضیح دهند؛ اما من به عنوان یکی از اهالی سینما آرزو دارم که همه سینماگران در سال اتحاد ملی در کنار هم باشند و مشکلات کوچک باعث نشود بین ما فاصله ایجاد شود.

حتما فیلم «قاعده بازی» را در جشنواره فیلم فجر دیده اید، نظرتان درباره فیلمی که در آن بازی کرده اید، چیست؛

شنیده ام فیلم برای اکران عمومی کوتاه شده است ؛ بنابراین باید نسخه جدید را ببینم تا بتوانم درباره آن قضاوت منصفانه داشته باشم. اما درباره حضور خود در قاعده بازی باید بگویم که سالها منتظر چنین نقشی بودم. قاعده بازی فیلمی است که متکی به جلوه های بصری و کمیک است. این اولین باری است که در سینمای ایران چنین اتفاقی رخ می دهد.
بیشتر فیلمهای کمدی ما متکی به شوخی های کلامی است ، اما قاعده بازی طبق استانداردهای سینمای کمیک دنیا ساخته شده و بیشتر بر مبنای تصویر پیش می رود.

فکر می کنید مخاطب سینمای ایران با این نوع فیلم ارتباط برقرار می کند؛

بله ، چون قاعده بازی یک تجربه جدید در سینمای ماست و مردم از نوآوری ها استقبال می کنند. در واقع این فیلم «ادای دین» به سینمای کمدی جهان است.

در سریال یک مشت پر عقاب هم بازی دارید، در این سریال چه نقشی دارید؛

سرکار استواری هستم که در زمان شاه در عجب شیر خدمت می کند. این سرکار استوار کمیک نیست.

و اکنون غیر از داوری دیگر چه کاری انجام می دهید؛

در یک مجموعه فانتزی کمدی به نام «افسانه شهر هرت» بازی کرده ام. در این مجموعه نقش کلانتر شهر هرت را به عهده دارم. شهری که هیچ نظمی در آن وجود ندارد.
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها