«رنگ شهر» خواهد درخشید

فیلم تلویزیونی «رنگ شهر» ساخته فرید سجاد حسینی فردا (جمعه) از شبکه یک سیما پخش می شود.
کد خبر: ۱۳۹۰۰۹

به گزارش خبرنگار ما، پیش از این قرار بود به مناسبت سالروز سقوط هواپیمای مسافربری ایرباس ، فیلم تلویزیونی «ستاره های سوخته» که با همین موضوع و به کارگردانی سیروس الوند ساخته شده ، روی آنتن برود، اما طولانی شدن مونتاژ توسط خود کارگردان و دیگر مراحل فنی باعث شد این فیلم به پخش فردا نرسد و گروه فیلم و سریال شبکه یک ، فیلم تلویزیونی «رنگ شهر» ساخته فرید سجاد حسینی را به جای آن در جدول پخش قرار دهد.
«رنگ شهر» داستان مردی به نام حسین را روایت می کند که به دلیل بدهکاری مدتی به زندان می افتد و بعد از مدتی آزاد می شود. در آخرین ملاقات با همسرش ، محبوبه به وی می گوید که می خواهد نزد خانواده خود به شهرستان برود. حسین بعد از آزادی به سراغ محبوبه می رود، اما او را پیدا نمی کند. محبوبه در شهرستان هم نیست و این آغاز تردیدهایی است که حسین را در مسیری پیچیده قرار می دهد.علی اوسیوند و حمیرا ریاضی در این فیلم هم روبه روی هم قرار دارند و نقش یک زن و شوهر را بازی می کنند.
میرطاهر مظلومی ، فرهاد مهدوی ، آرش نوذری ، زویا امامی ، عاطفه صرفه جو، عزیز هنرآموز، عباس نایی و...دیگر بازیگران این فیلم داستانی هستند تا روایت این قصه را به انتها برسانند. البته بخش عمده ای از بار فیلم بر دوش علی اوسیوند است که در جستجوی خود برای یافتن همسرش ، شخصیتش رشد و نمو پیدا می کند و به پختگی می رسد.
«رنگ شهر» اولین اثر مستقل نمایشی فرید سجاد حسینی در مقام کارگردان است . او پیش از این به عنوان برنامه ریز و دستیار کارگردان در سینما و تلویزیون بوده و ساخت چند برنامه تلویزیونی را هم در کارنامه دارد.
فیلمنامه «رنگ شهر» را رضا حیدرنژاد نوشته و هاشم عطار در مقام تصویربردار، بخشهای مختلف داستان را در زندان قصر و لوکیشن های دیگر ضبط کرده است . در رنگ شهر آرش سجاد حسینی به عنوان مجری طرح حضور دارد. فرهاد ویلکیچی طراح صحنه و لباس است و چهره بازیگران با چهره پردازی امیر اسکندری ، مناسب نقشها شده است . آرش برومند نیز صدابردار فیلم است و جواد نوروزبیگی تهیه کنندگی کار را به عهده داشته است.
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها