این هفته:

آش گوشت یا چلوگوشت

کد خبر: ۱۳۸۳۵۹۳

چه می‌خواهیم؟
گوشت: تکه‌های درشت به تعداد افراد
برنج: به تعداد افراد + یک پیمانه بیشتر
روغن جامد یا روغن کرمانشاهی: به مقدار لازم
ادویه؛ زردچوبه، ادویه مخلوط، چوب دارچین و زعفران: به میزان لازم
پیاز: یک عدد بزرگ
رب گوجه‌فرنگی: به میزان لازم‌
مجمعه یا دیس بزرگ برای سرو

چطوری درست کنیم؟

تکه‌های گوشت را با پیاز که تا نیمه برش داده‌اید در قابلمه ریخته و با مقدار کافی آب بگذارید بپزد.
در این فاصله مرتب کف‌های ایجادشده روی گوشت را با ملاقه گرفته و دور بریزید. 
سپس زردچوبه، نمک و ادویه و رب گوجه‌فرنگی را به میزان دلخواه روی گوشت بریزید. 
شعله را کم کنید و بگذارید تا آرام‌آرام بپزد. برنج را آبکش کرده و اجازه دهید دم بکشد. سپس برنج پخته را در مجمعه ریخته و گوشت‌های پخته را در وسط برنج قرار دهید. روی آن را هم برنج بریزید.

 برنج را بشویید و بگذارید سه ساعت در آب بماند.
آش گوشت یا زیربرنجی غذای محلی لرستان است.
محلی‌ها روی غذا را با نان می‌پوشانند تا چلوگوشت موقع سرو سرد نشود.

منتظر دستور پخت غذاهای محلی شما هستیم: 09100153949

منبع: ضمیمه چاردیواری روزنامه جام‌جم

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
صعود به عشق مردم وطنم

گفت‌وگوی «جام‌جم» با امیرمحمد دانایی،جوان‌ترین ایرانی صعودکننده به اورست در آستانه سفر به کوه وحشی

صعود به عشق مردم وطنم

نیازمندی ها