خورشت سیر قلیه

نوبرانه‌های بهاری

title
این خورشت خوشمزه یکی از غذاهای سنتی شمال کشور است که طعم به‌خصوصی دارد و برای تهیه آن اگر از مواد تازه مانند سیر تازه- که این روزها به‌وفور یافت می‌شود و از خواص سرشار آن آگاه هستید - استفاده شود، طعم آن را دلچسب‌تر تجربه خواهید کرد.
کد خبر: ۱۳۶۱۶۲۰

مواد اولیه: 

سینه مرغ کوچک: یک عدد(8000تومان)
لپه: یک پیمانه کوچک(5000تومان)
پیاز متوسط: یک عدد(500تومان)
برگ سیر تازه: نیم کیلو(3000تومان)
آب نارنج: 2قاشق غذاخوری
تخم‌مرغ: 2عدد(3000تومان)
روغن، نمک، فلفل سیاه و زردچوبه: به میزان لازم

طرز تهیه:

پوست پیاز را گرفته و خردکرده و در تابه ریخته و با کمی روغن تفت‌داده و سرخ می‌کنیم. سینه مرغ را به اندازه دلخواه خردکرده و شسته و به پیازداغ اضافه کرده و کمی تفت می‌دهیم سپس لپه را شسته و همراه دو لیوان آب به آنها اضافه می‌کنیم و وقتی آب جوش آمد در قابلمه را گذاشته و حرارت را کم می‌کنیم. در این فاصله برگ‌های سیر را شسته و وقتی آب اضافه‌اش رفت به اندازه دلخواه خردکرده و در تابه ریخته و با کمی روغن تفت می‌دهیم و وقتی کمی سرخ شد و عطر سیر در آمد کمی نمک، فلفل‌سیاه و زردچوبه به آن اضافه کرده و بعد از کمی تفت‌دادن از روی حرارت برمی‌داریم و وقتی تکه‌های مرغ پخت و آب خورشت کم شد آن را به مواد اضافه کرده و در قابلمه را می‌گذاریم تا خوشت جا بیفتد. سپس آب نارنج را هم اضافه‌کرده و بعد از کمی هم زدن تخم‌مرغ‌ها را در خورشت ریخته و در قابلمه را می‌گذاریم تا ببندد و درنهایت این خورشت خوشمزه را در ظرف مناسبی ریخته و با پلوی ایرانی سرو می‌کنیم.

ضمیمه چاردیواری روزنامه جام جم 

برچسب ها: خورشت سینه مرغ لپه
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها