خورشت سیر قلیه

نوبرانه‌های بهاری

این خورشت خوشمزه یکی از غذاهای سنتی شمال کشور است که طعم به‌خصوصی دارد و برای تهیه آن اگر از مواد تازه مانند سیر تازه- که این روزها به‌وفور یافت می‌شود و از خواص سرشار آن آگاه هستید - استفاده شود، طعم آن را دلچسب‌تر تجربه خواهید کرد.
این خورشت خوشمزه یکی از غذاهای سنتی شمال کشور است که طعم به‌خصوصی دارد و برای تهیه آن اگر از مواد تازه مانند سیر تازه- که این روزها به‌وفور یافت می‌شود و از خواص سرشار آن آگاه هستید - استفاده شود، طعم آن را دلچسب‌تر تجربه خواهید کرد.
کد خبر: ۱۳۶۱۶۲۰

مواد اولیه: 

سینه مرغ کوچک: یک عدد(8000تومان)
لپه: یک پیمانه کوچک(5000تومان)
پیاز متوسط: یک عدد(500تومان)
برگ سیر تازه: نیم کیلو(3000تومان)
آب نارنج: 2قاشق غذاخوری
تخم‌مرغ: 2عدد(3000تومان)
روغن، نمک، فلفل سیاه و زردچوبه: به میزان لازم

طرز تهیه:

پوست پیاز را گرفته و خردکرده و در تابه ریخته و با کمی روغن تفت‌داده و سرخ می‌کنیم. سینه مرغ را به اندازه دلخواه خردکرده و شسته و به پیازداغ اضافه کرده و کمی تفت می‌دهیم سپس لپه را شسته و همراه دو لیوان آب به آنها اضافه می‌کنیم و وقتی آب جوش آمد در قابلمه را گذاشته و حرارت را کم می‌کنیم. در این فاصله برگ‌های سیر را شسته و وقتی آب اضافه‌اش رفت به اندازه دلخواه خردکرده و در تابه ریخته و با کمی روغن تفت می‌دهیم و وقتی کمی سرخ شد و عطر سیر در آمد کمی نمک، فلفل‌سیاه و زردچوبه به آن اضافه کرده و بعد از کمی تفت‌دادن از روی حرارت برمی‌داریم و وقتی تکه‌های مرغ پخت و آب خورشت کم شد آن را به مواد اضافه کرده و در قابلمه را می‌گذاریم تا خوشت جا بیفتد. سپس آب نارنج را هم اضافه‌کرده و بعد از کمی هم زدن تخم‌مرغ‌ها را در خورشت ریخته و در قابلمه را می‌گذاریم تا ببندد و درنهایت این خورشت خوشمزه را در ظرف مناسبی ریخته و با پلوی ایرانی سرو می‌کنیم.

ضمیمه چاردیواری روزنامه جام جم 

newsQrCode
برچسب ها: خورشت سینه مرغ لپه
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
وقتی دل جنگل سوخت

«جام‌جم» در گفت‌وگو با جانشین فرمانده یگان حفاظت سازمان منابع طبیعی کشور بررسی کرد

وقتی دل جنگل سوخت

صدای «مرجان» باید شنیده شود

گفت‌و‌گو با میلاد بنی‌طبا، کارگردان فیلم سینمایی «مرجان» پیرامون دغدغه‌های ساخت و چالش‌های اکران یک فیلم اجتماعی

صدای «مرجان» باید شنیده شود

نیازمندی ها