به گزارش جام جم آنلاین، به این خاطر متخصصان تغذیه توصیه می کنند که افزودن گوجه فرنگی به برنامه غذایی روزانه مثلا در سالاد و ساندویچ های خانگی می تواند اثرات مثبتی بر کاهش فشار خون داشته باشد.
آنها در عین حال تاکید می کنند که با وجود این خواص مهم، اما ترکیب غالب در سس گوجه فرنگی آماده و صنعتی (کچاپ)، گوجه فرنگی نیست بلکه قند فرآوری شده مانند شربت ذرت یا حتی شربت ذرت با فروکتوز بالاست.
شربت ذرت نوعی شربت خوراکی است که از نشاسته ذرت تهیه میشود و پژوهشگران باور دارند که افزایش مصرف این ماده باعث شیوع دیابت نوع دوم، سندرم متابولیک و بیماری کبد چرب در انسان میشود بنابراین یک قاشق غذاخوری سس گوجه فرنگی آماده ممکن است به اندازه یک عدد بیسکوئیت شکلاتی حاوی قند باشد.
به گزارش ایسنا، اگر نیاز به استفاده از سس گوجه فرنگی دارید، مطمئن شوید که شربت ذرت با فروکتوز بالا نداشته باشد و یکی از راه های اطمینان از این امر آن است که خودتان آن را با مواد غذایی سالم و مطمئن درست کنید.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در استودیوی «جامپلاس» میزبان دکتر اسفندیار معتمدی، استاد نامدار فیزیک و مولف کتب درسی بودیم
سیر تا پیاز حواشی کشتی در گفتوگوی اختصاصی «جامجم» با عباس جدیدی مطرح شد
حسن فضلا...، نماینده پارلمان لبنان در گفتوگو با جامجم:
دختر خانواده: اگر مادر نبود، پدرم فرهنگ جولایی نمیشد