در عینحال خیلی راحت در خانه تهیه شده و احتیاج به مواد و لوازم خاصی ندارد.
مواد لازم:
دانه انار: 5لیوان
آب: یک لیوان
نمک: نصف قاشق غذاخوری
طرز تهیه:
انارها را شسته و دانههایش را جدا میکنیم. فقط نباید پوست سفید آن مخلوط دانهها شود. یک لیوان آب و دانههای انار را در قابلمه مناسبی ریخته و روی حرارت زیاد میگذاریم تا بجوشد و وقتی بهجوش آمد حرارت را کم کرده و چند دقیقه یکبار آن را همزده و با پشت کفگیر دانههای انار را له میکنیم. وقتی آب دانههای انار در آمد قابلمه را از روی حرارت برداشته و آب انار را از صافی رد میکنیم.
دانه های اناری که آب آنها کامل در نیامده را دوباره در قابلمه ریخته و با کمی آب میجوشانیم. آب انار بهدست آمده را در قابلمه ریخته و روی حرارت کم میگذاریم تا جوشیده و غلیظ شود؛ البته باید چند دقیقه یکبار آن را هم بزنیم تا ته نگیرد و در نهایت نمک را به آن اضافه کرده و کمی هم میزنیم سپس ربانار را از روی حرارت برمیداریم و وقتی خنک شد آن را در ظرف شیشهای ریخته و در یخچال نگهداری کرده و برای تهیه غذاهای مختلف از آن استفاده میکنیم.
نکات آشپزی
میتوانیم دانه های انار را در چرخگوشت ریخته و آب آن را بگیریم که باعث سرعت کار میشود.
مزه رب انار بستگی به طعم انار دارد که ترش، شیرین یا ملس باشد و اضافهکردن شکر باعث زود خرابشدن آن میشود.
ضمیمه چاردیواری روزنامه جام جم
حجتالاسلام سید حمید روحانی در گفتوگوی تفصیلی با «جامپلاس»:
در گزارشی پشت پرده شبکه جاسوسی و تخریب نیروهای حامی در منطقه را بررسی کردهایم
گفتوگو با محمد فیلی:
به بهانه بحث درباره بودجه تولید مجموعههای فاخر تاریخی-مذهبی
در گفتوگو با حسن هانیزاده مطرح شد:
رایزن سابق فرهنگی ایران در مصر:
گفتوگوی «جامجم» با فرزاد مؤتمن، در باب کتابخوانی و بازیگریاش در فیلم «خاطرات بندباز»
ابراهیم الموسوی، نماینده پارلمان لبنان در گفتوگو با «جامجم» مطرح کرد