در عینحال خیلی راحت در خانه تهیه شده و احتیاج به مواد و لوازم خاصی ندارد.
مواد لازم:
دانه انار: 5لیوان
آب: یک لیوان
نمک: نصف قاشق غذاخوری
طرز تهیه:
انارها را شسته و دانههایش را جدا میکنیم. فقط نباید پوست سفید آن مخلوط دانهها شود. یک لیوان آب و دانههای انار را در قابلمه مناسبی ریخته و روی حرارت زیاد میگذاریم تا بجوشد و وقتی بهجوش آمد حرارت را کم کرده و چند دقیقه یکبار آن را همزده و با پشت کفگیر دانههای انار را له میکنیم. وقتی آب دانههای انار در آمد قابلمه را از روی حرارت برداشته و آب انار را از صافی رد میکنیم.
دانه های اناری که آب آنها کامل در نیامده را دوباره در قابلمه ریخته و با کمی آب میجوشانیم. آب انار بهدست آمده را در قابلمه ریخته و روی حرارت کم میگذاریم تا جوشیده و غلیظ شود؛ البته باید چند دقیقه یکبار آن را هم بزنیم تا ته نگیرد و در نهایت نمک را به آن اضافه کرده و کمی هم میزنیم سپس ربانار را از روی حرارت برمیداریم و وقتی خنک شد آن را در ظرف شیشهای ریخته و در یخچال نگهداری کرده و برای تهیه غذاهای مختلف از آن استفاده میکنیم.
نکات آشپزی
میتوانیم دانه های انار را در چرخگوشت ریخته و آب آن را بگیریم که باعث سرعت کار میشود.
مزه رب انار بستگی به طعم انار دارد که ترش، شیرین یا ملس باشد و اضافهکردن شکر باعث زود خرابشدن آن میشود.
ضمیمه چاردیواری روزنامه جام جم
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
حجتالاسلام طبسی معتقد است تصمیمات امامان (ع) علیرغم ظاهر متفاوت، براساس وظیفه و شرایط زمانه، همگی در مسیر هدایت امت اسلام بوده است
«جامجم» در گفتوگو با عضو هیأت علمی دانشگاه علامه طباطبایی بررسی کرد
با دکتر ندا ملکی درباره تجربه زیسته، چالشهای اجرای برنامههای معارفی، و نگرانی از زوال معنا در عصر شبکههای اجتماعی گفتوگو کردیم