jamejamsara
سرا آشپزی کد خبر: ۱۳۲۹۷۰۸   ۱۱ مرداد ۱۴۰۰  |  ۲۲:۳۶

لیمو عمانی همان لیمو ترش شیرازی خشک شده است که به عنوان چاشنی در تهیه انواع غذا‌ها استفاده می‌شود.

به گزارش جام جم آنلاین به نقل از خبرگزاری صدا و سیما، ما در این مطلب طرز تهیه لیمو عمانی را آموزش می‌دهیم تا از بهترین نوع آن در غذاهایتان استفاده کنید.

مواد لازم برای تهیه لیمو عمانی:
لیمو ترش شیرازی: ۱ کیلوگرم
سرکه: ۱ فنجان
نمک: به مقدار لازم

طرز تهیه و دستور پخت لیمو عمانی:
۱. لیمو ترش‌های شیرازی را خوب بشویید و بر روی آن‌ها مقداری نمک بریزید. بگذارید ۱ روز بماند و سپس آن‌ها را با آب سرد خوب بشویید.

۲. درون یک قابلمه مقداری آب بریزید، سرکه را به آن اضافه کرده و بگذارید به جوش بیاید. حالا لیمو ترش‌ها را به مخلوط آب و سرکه اضافه کنید و بگذارید ۱۰ ثانیه بجوشند، سپس با آب سرد خوب آبکشی کنید.

۳. مجددا لیمو ترش‌های آبکشی شده را درون مخلوط آب جوش و سرکه بریزید و این بار اجازه دهید به مدت ۱ دقیقه بجوشند، سپس درون آبکش بریزید، اما آن‌ها را آبکشی نکنید.

۴. پس از خنک شدن لیمو ترش‌ها با خلال دندان سوراخ ریزی روی هر کدام ایجاد کنید، آن‌ها را بر روی یک پارچه نخی تیره (برای جذب نور بیشتر) بریزید و به مدت ۱۰ روز زیر نور خورشید بگذارید تا خشک شوند.

۵. لیمو‌های کمی خشک شده را درون سبد بریزید و بگذارید چند روز هم در سایه بمانند تا کاملا خشک شوند.

۶. می‌توانید لیمو عمانی‌ها را آسیاب کنید تا پودر یا گرد آن تهیه شود.
ارسال نظر
* نظر:
نام:
ایمیل:

یادداشت

بیشتر
طالبان باید خودش را ثابت کند

طالبان باید خودش را ثابت کند

اخباری که از افغانستان درباره عملکرد طالبان می‌رسد نشانگر این است که بیشتر باید درباره این جریان تامل کرد و به عبارتی هنوز برای قضاوت درباره این‌که آیا ماهیت این گروه تغییر کرده و طالبان امروز با طالبان دیروز فرق می‌کند زود است.

گفتگو

بیشتر

پیشنهاد سردبیر

بیشتر

پیشخوان

بیشتر

نیازمندی ها