به گزارش جام جم آنلاین، این نوشیدنی طراوت بخش نجات جان مردم کشور هند در روزهای گرم است.
ترکیبات:
انبه: 500 گرم
شکر: 1.2 فنجان
نمک: 1 قاشق غذاخوری
زیره سبز: 1 قاشق غذاخوری
برگ نعناع تازه: کمی
آب: 2 فنجان
طرز تهیه:
انبه ها را با پوست بجوشانید تا نرم شود. هنگامی که به اندازه کافی خنک شد، پوست انبه را جدا کنید و انبه را به صورت پوره درآورید سپس تمام مواد را با هم مخلوط کنید. 2 فنجان آب و کمی یخ اضافه کنید و سپس نوش جان کنید.
منبع: تبیان
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
کاظم اولیایی در گفتوگو با جامجم از رفتارهای خارج از ادب و فرهنگ بعضی فوتبالیستها انتقاد کرد
امیدعلی مسعودی معقتد است در سنت شیعی، گریه یکی از ابزارهای مهم انتقال معنا و حفظ هویت دینی بوده است
در گفتوگو با رئیس مرکز مدیریت بیماریهای واگیر وزارت بهداشت بررسی شد