در چنین شرایطی یکی از راههای سرگرم کردن خودمان پختن غذاهای کمتر شناخته شده است.
مواد لازم:
شیر: ۴پیمانه
برنج: ۴پیمانه
کشمش پلویی: نصف پیمانه
خرما: ۱۰عدد
کره یا روغن حیوانی: به میزان لازم
زعفران دمکرده: یک قاشق غذاخوری
پودر دارچین، عرق هل و گلاب: به میزان لازم
خلال پسته برای تزیین: به میزان لازم
طرز تهیه:
برنج را قبل از پخت چند ساعت در کمی نمک و آب خیس کرده و سپس آب آن را خالیکرده و همراه شیر، زعفران دمکرده یا زردچوبه، کمی پودردارچین و عرق هل و گلاب و کمی کره یا روغن حیوانی در قابلمه مناسبی ریخته و روی حرارت میگذاریم؛ البته نباید در قابلمه را بگذاریم تا شیر سر نرود.
وقتی شیر بخار شد در قابلمه را گذاشته و برنج را روی دم میگذاریم. در این فاصله خرما را شسته، هسته و پوست آن را جداکرده و با کشمش شستهشده در قابلمهای ریخته و روی حرارتگذاشته و با کمی کره یا روغن حیوانی تفت داده و کنار میگذاریم. وقتی برنج دم افتاد آن را در ظرف مناسبی برگردانده و با کشمش، خرما و خلال پسته تزئین کرده و سرو میکنیم.
نکات اشپزی:
این پلو نباید بیشتر از ۱۵تا۲۰دقیقه روی حرارت بماند زیرا تهدیگ آن زود میسوزد.
سوتی پلو را میتوان با ماهی دودی یا گوشت قلقلی هم سرو کرد.
ضمیمه چاردیواری روزنامه جام جم
رئیس مرکز تحقیقات آلودگی هوای دانشگاه علوم پزشکی تهران در گفتوگو با جام جم آنلاین:
سخنگوی کمیسیون بهداشت و درمان مجلس در گفتوگو با جام جم آنلاین:
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
جواد فروغی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
گفتوگو با منوچهر آذری، بازیگر،گوینده،مجری وصداپیشه پیشکسوت رادیو و تلویزیون
فاطمه مجلل در گفتوگو با «جامجم»:
رئیس مرکز تحقیقات آلودگی هوای دانشگاه علوم پزشکی تهران در گفتوگو با جام جم آنلاین: