یکی از غذاهایی که میشود با ماهی پخت و با طعم خوبش همه را غافلگیر کرد خورشت ماهی با سس انار است.
مواد اولیه برای ۴ نفر
ماهی بدون استخوان: ۲۵۰گرم(۱۰۰۰۰تومان)
رب انار ملس: ۲قاشق غذاخوری(۱۰۰۰تومان)
رب گوجهفرنگی: یک قاشق غذاخوری
آب نارنج: ۴ قاشق غذاخوری(۱۰۰۰تومان)
پیاز کوچک: یک عدد
نمک، زردچوبه و فلفل: به میزان لازم
جوز هندی رندهشده: نوک قاشق چایخوری
روغن: به میزان لازم
دانههای انار برای تزیین: به میزان لازم
طرز تهیه:
ماهی را به شکل فیله درآورده و چند دقیقه در پیاز رندهشده، نمک، فلفل و زردچوبه میخوابانیم تا مزهدار شود سپس تکههای ماهی را در تابهای مناسب و با کمی روغن سرخ میکنیم.
در ظرف دیگری کمی روغن ریخته و روی حرارت میگذاریم و وقتی داغ شد ربگوجه را در آن ریخته و کمی تفت میدهیم سپس رب انار، جوز هندی، آب نارنج، نصف فنجان آب، نمک و فلفل را هم اضافه کرده و به تفتدادن ادامه میدهیم و بعد روی حرارت کم میگذاریم و وقتی کمی غلیظ شد آن را بهطور یکنواخت روی تکههای ماهی ریخته و حرارت را کم میکنیم تا آرام جوشیده و غلیظشده و جا بیفتد. در نهایت این خورشت خوشمزه را در ظرف مناسبی ریخته، با دانههای انار تزیینکرده و با برنج سرو میکنیم.
نکات آشپزی:
اگر رب انار ترش باشد باید آب نارنج را حذف کنیم اما عطر نارنج طعم ماهی را بینهایت خوشمزه میکند. در این شرایط میتوان کمی شکر به خورشت اضافه کرد تا مزه آن ملس شود.
ضمیمه چاردیواری روزنامه جام جم
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در استودیوی «جامپلاس» میزبان دکتر اسفندیار معتمدی، استاد نامدار فیزیک و مولف کتب درسی بودیم
سیر تا پیاز حواشی کشتی در گفتوگوی اختصاصی «جامجم» با عباس جدیدی مطرح شد
حسن فضلا...، نماینده پارلمان لبنان در گفتوگو با جامجم:
دختر خانواده: اگر مادر نبود، پدرم فرهنگ جولایی نمیشد