مواد لازم برای مربای به:
به: یک کیلو
شکر: یک کیلو
دانه به: به مقدار لازم
پودر هل: به مقدار لازم
آب: به مقدار لازم
آبلیمو: یک قاشق سوپخوری
وانیل: یک هشتم قاشق چایخوری
طرز تهیه و دستور پخت مربای به:
۱. ابتدا بهها را به ابعاد دلخواه خرد کنید و قسمت سفت وسط آن را به همراه تخمها خارج کنید. (بنا به سلیقه خود میتوانید پوست به را بگیرید یا نگیرید.)
۲. بهها را داخل قابلمه میریزیم و آب را به اندازهای که روی بهها را بگیرد اضافه مکنیم و تقریبا ۲۰ دقیقه میجوشانیم تا بهها کمی نرم شوند.
۳. سپس شکر و هل را اضافه کرده و در قابلمه را میگذاریم .
۴. بعد از یک ساعت دانههای به را به مربا اضافه میکنیم. این دانهها در طی پخت مربا لعاب میدهند و مربا بعد از پخت حالت ژلهای و مارمالادی به خودش میگیرد .
۵. با شعله کم حدوداً ۴ الی ۵ ساعت زمان پخت درنظر میگیریم تا مربا قرمز رنگ شود و شهد آن قوام پیدا کند.
۶. حالا آبلیمو را اضافه کرده و اجازه میدهیم چند جوش دیگر بخورد. (حدود ۵ دقیقه).
۷. سپس شعله را خاموش کرده و صبر می کنیم تا مربا خنک شود. وقتی خنک شد وانیل را هم به آن اضافه می کنیم.
منبع: ایرنا
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
یک کارشناس روابط بینالملل در گفتگو با جامجمآنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد