املتی که آموزش میدهیم منبع خوبی از پروتئین، کربوهیدرات، کلسیم، آهن، فولات و فیبر است.
مواد اولیه برای 4 نفر:
تخممرغ: 2عدد (2500تومان)
اسفناج خردشده: یک پیمانه (500تومان)
دانه کامل گندم یا جو: نصف پیمانه (2000تومان)
پیاز کوچک: یک عدد
پیازچه: 5عدد
شیر: 3قاشق غذاخوری
روغن زیتون: 2قاشق غذاخوری (1000تومان)
نمک، فلفلسیاه و زردچوبه: به میزان لازم
طرز تهیه:
دانه گندم یا جو را چند ساعت قبل از پخت شسته و با کمی آب خیسکرده سپس با مقداری آب میپزیم. وقتی کامل پخت آن را در آبکش ریخته و کنار میگذاریم.
سیر و پیاز را پوستکنده و در تابهای ریخته و با روغن زیتون تفتداده و سرخ میکنیم. اسفناج را خردکرده و شسته و در آبکش میریزیم و وقتی آب اضافهاش رفت آن را به پیازداغ اضافه کرده و بعد از کمی تفتدادن دانههای پختهشده را هم اضافهکرده و به تفتدادن ادامه میدهیم.
در ظرف دیگری تخممرغها، شیر، نمک، فلفلسیاه و زردچوبه را ریخته و خوب همزده و مخلوط میکنیم و آن را روی مواد ریخته و آرام همزده و با حرارت کم میپزیم سپس املت را از روی حرارت برداشته و پیازچهها را که از قبل شسته و ساطوری خرد کردهایم روی آن ریخته و با نان سنگک تازه سرو میکنیم.
ضمیمه چاردیواری روزنامه جام جم
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
«جامجم» در یکسالگی عملیات پیجری رژیم صهیونیستی در لبنان با مجتبی امانی سفیر کشورمان در بیروت به گفتوگو نشست
علیاصغر شعردوست معتقد است شهریار با آفرینش غزلهای نو، تحولی بیسابقه در شعر فارسی ایجاد کرده است
رئیس کمیسیون اقتصادی دبیر خانه مجمع تشخیص مصلحت نظام در گفت و گو با «جام جم» مطرح کرد