به گزارش جام جم آنلاین به نقل از سرآشپز پاپییون
موادلازم
5 پیمانه شیر
شکر 1 پیمانه
نصف پیمانه نشاسته (ترکیب نشاسته گندم و نشاسته ذرت)
پودرکاکائو 2قاشق غذاخوری
وانیل 1/4قاشق چایخوری
کره 1 قاشق غذاخوری
100 گرم شکلات تیره یا شیری با کیفیت
طرز تهیه
نشاسته شکر شیر و پودرکاکائو رو در ظرفی ریخته و مدام هم میزنیم تا مواد غلیظ شه
وقتی جوشید زیرشو خاموش میکنیم
وانیل، کره، شکلات خرد شده رو به مواد اضافه میکنیم وخوب مخلوط میکنیم و در ظرف مخصوص سرو میریزیم
میتونید کف ظرف کیک خرد شده و یا بیسکوییت خرد شده بریزید و روشو هرجور که دوس دارین تزیین کنید.
هم میتونید گرم میل کنید هم سرد، ولی به نظر من سردش خیلی خوشمزه تره غلظت این دسر مثل دَنـته و طعمش فوق العاده ست.
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
دانشیار حقوق بینالملل دانشگاه تهران در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
یک پژوهشگر روابط بینالملل در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتوگوی «جامجم» با سرپرست اداره کل روابطعمومی و امور بینالملل سازمان نظام پزشکی کشور مطرح شد
فرزاد آشوبی در گفتوگو با «جامجم» مطرح کرد