
به گزارش جام جم آنلاین به نقل از خوزستان توریسم
مواد لازم :
طرزتهیه :پیازهارو خورد میکنیم وکمی تفت میدهیم بعد جگر را اضافه میکنیم وهم میزنیم گوجه .رب.ادویه .نمک رااضافه و خوب هم میزنیم تاسرخ شوند بعد اب اضافه میکنیم و شعله را کم میکنیم تابپزد منتظر میمانیم تا اب ان تمام شود وجگرها پخته شوند .البته، برای لذیذ تر شدن طعم آن چند تیکه خوش گوشت یا دنبه می توان استفاده کرد. نوش جان
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
مهدی مذهبی معتقد است پیوند میان هنر، هویت و فضای شهری، محور اصلی وظایف سازمان زیباسازی شهر تهران است
رئیس کنفدراسیون صادرات ایران در گفتوگو با «جامجم»:
حمیدرضا حسینی معتقد است تاریخ بهارستان بازتابی از فراز و فرود سیاست و فرهنگ ایران در ۲ سده اخیر بوده است