در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
به گزارش جام جم آنلاین به نقل ازباشگاه خبرنگاران جوان
میتوانید از سیب زمینی و پیاز، پنیر و جعفری، پنیر و گردو، گوشت چرخ کرده ویا ... استفاده کنید.
سیب زمینیها را آبپز و کاملا له کنید. یک عدد پیاز را خرد کرده و با کره یا روغن تفت دهید. سپس سیب زمینیها را به آن اضافه کنید و نمک و فلفل سیاه بزنید و دوباره تفت بدهید، صبر کنید تا سرد شود.
آب و شیر ولرم را مخلوط کنید، خمیر مایه و شکر را اضافه و باهم مخلوط کنید. ۷ دقیقه صبر کنید، سپس بجز آرد همه مواد را اضافه و مخلوط کنید.
در آخر آرام آرام آرد را اضافه کنید و ورز دهید، تا کاملا خمیری شود به شکلی که به دست بچسبد. دستتان را با روغن چرب کنید. با این کار آرد کمتری به دست شما میچسبد. روی مایه را بپوشانید و بگذارید ۱ ساعت بماند.
سپس از خمیر، توپهای به اندازه لیمو یا نارنگی بردارید و داخل آن را با مواد دلخواه پر کیند و حالا انها را داخل سینی بچینید و روی آنها را با زرده تخم مرغ و زعفران رنگی کنید، کمی کنجد روی آنها بپاشید و با چاقو روی آنها خط بیاندازید.
آنها را ۲۰ تا ۳۰ دقیقه در فر که قبلا گرم کردید با دمای ۲۰۰ درجه بپزید.
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
اکبرپور: آزادی استقلال را به جمع ۸ تیم نهایی نخبگان میبرد
در گفتوگوی اختصاصی «جام جم» با رئیس کانون سردفتران و دفتریاران قوه قضاییه عنوان شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
گفتوگوی بیپرده با محمد سیانکی گزارشگر و مربی فوتبال پایه