یه عصرانه عالی، مناسب پذیرایی جشن تولد

طرز تهیه کورن داگ خوشمزه

تهیه کورن داگ خیلی کار آسانی است که ما در این مقاله می‌خواهیم طرز تهیه آن را در اختیارتان قرار دهیم. با ما همراه باشید.
کد خبر: ۱۲۹۵۰۸۴

طرز تهیه کورن داگ خوشمزهبه گزارش جام جم آنلاین به نقل ازکتاب کاله

مواد لازم برای تهیه کورن داگ
پنیر ورقه‌ای گودایک بسته
سوسیس هات داگبه تعداد لازم
آرد ذرتدو پیمانه
بکینگ پودریک قاشق سوپ‌خوری
نمکیک قاشق سوپ‌خوری
فلفل سیاهیک قاشق سوپ‌خوری
تخم مرغدو عدد
شیر کم‌چرب کاله یک‌ونیم پیمانه
طرز تهیه کورن داگ خوشمزه
طرز تهیه کورن داگ همراه ویدیو
مرحله اول

برای تهیه این میان وعده خوشمزه و هوس‌انگیز ابتدا باید هات داگ‌ها و پنیرهای گودا را از پوست‌شان خارج کنید. یک لایه پنیر گودا روی تخته آشپزی پهن کنید و هات‌داگ را روی پنیر قرار دهید و پنیر را دور هات‌داگ بپیچید. به ترتیب با هات داگ و پنیرهای گودای دیگر هم همین کار را کنید و آن‌ها را به کمک سیخ‌های چوبی به سیخ بکشید.

مرحله دوم

حالا سیخ‌های هات‌داگ را حدود 20 دقیقه داخل فریزر قرار دهید.

مرحله سوم

در این فاصله یک کاسه بردارید و دو پیمانه آرد ذرت، بکینگ پودر، نمک، فلفل سیاه، دو عدد تخم مرغ و یک‌ونیم پیمانه شیر را با هم مخلوط کنید تا خمیری نسبتا غلیظ به دست بیاورید.

مرحله چهارم

در این مرحله خمیر را داخل یک لیوان بلند بریزید. یک قابلمه نسبتا متوسط بردارید. اندازه قابلمه باید طوری باشد که کورن داگ با سیخ چوبیش کاملا داخل قابلمه جا شده و نصفه و نیمه نماند. به اندازه‌ای که روی کورن داگ‌ها را روغن بپوشاند داخل قابلمه روغن بریزید و روی حرارت قرار دهید تا روغن حسابی داغ شود.

مرحله پنجم

حالا کورن داگ‌ها را از فریزر خارج کرده و داخل روغن داغ بیندازید تا حسابی سرخ شوند.

کورن‌داگ‌ها را می‌توانید با سس خردل و سس باربیکیو سرو کنید. نوش جان!

 

برای مشاهده دستور العمل غذای ساده و سریع کلیک کنید.

ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
ایستاده در سیل

روایت دست‌اول امدادگران از عملیات جست‌وجو و نجات در سیل امامزاده داوود و فیروزکوه

ایستاده در سیل

نیازمندی ها