
به گزارش جام جم آنلاین از باشگاه خبرنگاران جوان، آنتونینا استارودوبووا، متخصص ارشد تغذیه گروه بهداشت مسکو در مقالهای اعلام کرد نوشیدن کاکائو برای جلوگیری از بیماریهای قلبی- عروقی و بهبود عملکرد مغز موثر است.
وی افزود: کاکائو منبع پروتئین، کربوهیدرات ها، اسیدهای آلی، مواد معدنی و ویتامینهای A و B است.
متخصص ارشد تغذیه ادامه داد: دانه های کاکائو دارای مقدار زیادی بیوفلاونوئید، آنتی اکسیدان طبیعی است که از غشای سلول بدن در برابر آسیب محافظت میکند. مطالعات نشان داده است که مصرف متوسط پودر کاکائو میتواند کنترل گلوکز خون را بهبود بخشد و خطر بیماریهای قلبی- عروقی را کاهش دهد. ثابت شده است که کاکائو بهره وری مغز را افزایش داده، فشار خون و چربی خون را تنظیم میکند.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
کاظم اولیایی در گفتوگو با جامجم از رفتارهای خارج از ادب و فرهنگ بعضی فوتبالیستها انتقاد کرد
امیدعلی مسعودی معقتد است در سنت شیعی، گریه یکی از ابزارهای مهم انتقال معنا و حفظ هویت دینی بوده است
در گفتوگو با رئیس مرکز مدیریت بیماریهای واگیر وزارت بهداشت بررسی شد