در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
به گزارش جام جم آنلاین به نقل از نمناک
- گلاب 3 کیلو
- نبات سفید 1 کیلو
- زعفراننیم مثقال
طرز تهیه شربت جُلاب:
گلاب و نبات را در ظرفی بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا بجوش بیاید. هنگام جوشیدن کف روی شربت را با قاشق بگیرید تا شربت شفاف شود. مخلوط گلاب و نبات باید به قدری بجوشد که میزان آن نصف شود.
زعفران ساییده شده را با مقداری گلاب حل کنید و به شربت نبات و گلاب اضافه کنید.سپس شربت آماده شده ی جلاب را با آب سرد مخلوط کنید و یا با عرقیجات مورد علاقه و یا تخم ریحان نوش جان کنید.
شربت جلاب خواص بی نظیری از جمله درمان افسردگی ، تقویت قلب و اعصاب دارد. همچنین با کاهش مقدار زعفران میتوانید از این شربت در فصل گرما بسیار استفاده کنید.
خواص شربت جُلاب
- جهت تقویت قلب و اعصاب و افسردگی مفید است. در بسیاری از دستورها به عنوان پایه شربت مورد استفاده قرار می گیرد.
- این شربت با کاهش مقدار زعفران نوشیدنی بسیار خوبی برای فصل گرما است
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
بهتاش فریبا در گفتوگو با جامجم:
رضا کوچک زاده تهمتن، مدیر رادیو مقاومت در گفت گو با "جام جم"
اسماعیل حلالی در گفتوگو با جامجم: