سخنگوی وزارت بهداشت:

شناسایی ۱۰۸۲۷ بیمار جدید و فوت ۲۸۴ بیمار کووید۱۹ در کشور

سخنگوی وزارت بهداشت از شناسایی ۱۰۸۲۷ بیمار جدید مبتلا به کروناویروس در کشور خبر داد و گفت: متاسفانه طی ۲۴ ساعت گذشته ۲۸۴ بیمار «کووید ۱۹» جان خود را از دست دادند.
کد خبر: ۱۲۹۲۷۰۸

به گزارش جام جم آنلاین، دکتر سیما سادات لاری گفت: از دیروز تا امروز ۱۷ آذر ۱۳۹۹ و بر اساس معیارهای قطعی تشخیصی، ۱۰ هزار و ۸۲۷ بیمار جدید مبتلا به کووید۱۹ در کشور شناسایی شد که یک هزار و ۶۹۱ نفر از آنها بستری شدند.

سخنگوی وزارت بهداشت افزود: مجموع بیماران کووید۱۹ در کشور به یک میلیون و ۵۱ هزار و ۳۷۴ نفر رسید.

وی ادامه داد: متاسفانه در طول ۲۴ ساعت گذشته، ۲۸۴ بیمار کووید۱۹ جان خود را از دست دادند و مجموع جان باختگان این بیماری به ۵۰ هزار و ۵۹۴ نفر رسید.

سخنگوی وزارت بهداشت گفت: خوشبختانه تا کنون ۷۴۲ هزار و ۹۵۵ نفر از بیماران، بهبود یافته و یا از بیمارستانها ترخیص شده اند.

به گفته لاری، ۵۷۹۶ نفر از بیماران مبتلا به کووید۱۹ در وضعیت شدید این بیماری تحت مراقبت قرار دارند.

وی همچنین گفت: تا کنون ۶ میلیون و ۴۳۲ هزار و ۲۲۸ آزمایش تشخیص کووید ۱۹ در کشور انجام شده است.

سخنگوی وزارت بهداشت افزود: در حال حاضر ۶۴ شهرستان در وضعیت قرمز، ۲۷۸ شهرستان نارنجی و ۱۰۶ شهرستان در وضعیت زرد قرار دارند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها