قارچ برگر گیاهی؛ یک ساندویچ خوشمزه با سیر فراوان

طرز تهیه قارچ برگر گیاهی

قارچ برگر گیاهی ایده تازه‌ای برای تهیه یک وعده گیاهی متفاوت است که علاوه بر مفید بودن پس از خوردن آن تا چندین ساعت احساس گرسنگی نخواهید کرد
کد خبر: ۱۲۹۲۵۹۰

طرز تهیه قارچ برگر گیاهی

به گزارش جام جم آنلاین به نقل ازکتاب کاله

مواد لازم برای تهیه قارچ برگر گیاهی
قارچ بزرگچهار عدد
روغن آفتابگردانیک قاشق چای‌خوری
پنیر وگان50 گرم
سیر (خرد شده)دو حبه
 کره پاستوریزه یک قاشق غذاخوری
نان مخصوص برگریک عدد
کاهودو برگ
آووکادویک عدد
طرز تهیه قارچ برگر گیاهی
مرحله اول

 برای تهیه این برگر شما ابتدا باید قارچ‌ها را خوب بشویید و ساقه‌هایشان را با دقت جدا کنید. یک قاشق چای‌خوری روغن آفتابگردان را داخل یک پیاله کوچک بریزید. با استفاده از یک قلمو قارچ‌ها را کاملا به روغن آغشته کنید.

مرحله دوم

سپس کره را از یخچال خارج کنید و بگذارید تا مدتی در دمای اتاق بماند و نرم شود. یک کاسه متوسط بردارید و 50 گرم پنیر را داخل آن بریزید. دو حبه سیر را ریز خرد کنید و به کاسه اضافه کنید. یک قاشق غذاخوری از کره نرم شده را به باقی مواد اضافه کنید و خوب هم بزنید. کمی از مخلوط را بچشید و در صورت نیاز نمک، فلفل سیاه و ادویه‌های دیگر اضافه کنید و هم بزنید.

مرحله سوم

یک ماهیتابه گریل بردارید و روی حرارت زیاد قرار دهید. قارچ‌ها را داخل ماهیتابه بگذارید و هر طرف آن را برای سه دقیقه کباب کنید تا پخته شود.

مرحله چهارم

یک قاشق از مخلوط پنیری را داخل قارچ‌های داغ بریزید. قارچ‌ها را برای مدت بیشتری کباب کنید تا پنیر ذوب شود.

مرحله پنجم

نان همبرگر را از وسط ببرید و هر طرف آن را با کمی کره چرب کنید. نان را از طرف چرب شده روی ماهیتابه گریل قرار دهید و کمی سرخ کنید تا ترد شود.

مرحله ششم

نان گریل شده را روی بشقابتان قرار دهید. کاهو و سایر سبزیجات موردعلاقه‌تان را روی آن بریزید. سپس قارچ کبابی پنیری را روی آن قرار دهید.آووکادو را خرد کنید و روی قارچ‌ها بگذارید و لایه دوم نان را روی آن قرار دهید.

برگر قارچ کبابی شما آماده‌است. 

نکات
  • در صورت تمایل می‌توانید این برگر را به صورت دوبل تهیه کنید.
  • مواد سالاد سبزیجات را می‌توانید بنا بر سلیقه‌تان زیاد یا کم کنید یا کلا تغییر دهید
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها