سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
به گزارش جام جم آنلاین به نقل ازکتاب کاله
برای تهیه این برگر شما ابتدا باید قارچها را خوب بشویید و ساقههایشان را با دقت جدا کنید. یک قاشق چایخوری روغن آفتابگردان را داخل یک پیاله کوچک بریزید. با استفاده از یک قلمو قارچها را کاملا به روغن آغشته کنید.
سپس کره را از یخچال خارج کنید و بگذارید تا مدتی در دمای اتاق بماند و نرم شود. یک کاسه متوسط بردارید و 50 گرم پنیر را داخل آن بریزید. دو حبه سیر را ریز خرد کنید و به کاسه اضافه کنید. یک قاشق غذاخوری از کره نرم شده را به باقی مواد اضافه کنید و خوب هم بزنید. کمی از مخلوط را بچشید و در صورت نیاز نمک، فلفل سیاه و ادویههای دیگر اضافه کنید و هم بزنید.
یک ماهیتابه گریل بردارید و روی حرارت زیاد قرار دهید. قارچها را داخل ماهیتابه بگذارید و هر طرف آن را برای سه دقیقه کباب کنید تا پخته شود.
یک قاشق از مخلوط پنیری را داخل قارچهای داغ بریزید. قارچها را برای مدت بیشتری کباب کنید تا پنیر ذوب شود.
نان همبرگر را از وسط ببرید و هر طرف آن را با کمی کره چرب کنید. نان را از طرف چرب شده روی ماهیتابه گریل قرار دهید و کمی سرخ کنید تا ترد شود.
نان گریل شده را روی بشقابتان قرار دهید. کاهو و سایر سبزیجات موردعلاقهتان را روی آن بریزید. سپس قارچ کبابی پنیری را روی آن قرار دهید.آووکادو را خرد کنید و روی قارچها بگذارید و لایه دوم نان را روی آن قرار دهید.
برگر قارچ کبابی شما آمادهاست.
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد