
حجتالاسلام سید حمید روحانی در گفتوگوی تفصیلی با «جامپلاس»:
به گزارش جام جم آنلاین به نقل از تصویر زندگی
مواد لازم:
تخم مرغ ۴ عدد
آرد ۵ قاشق غذاخوری
ماست شیرین ۴ قاشق غذاخوری
بکینگ پودر یک قاشق غذاخوری
وانیل یک قاشق مرباخوری
شربت خاگینه
آب یک لیوان
شکر یک
گلاب نصف لیوان
زعفران دم کرده غلیظ به مقدار
هل ۴ عدد
پودر دارچین یک قاشق غذاخوری
پودر گل سرخ یک قاشق غذاخوری
گردو خرد شده نصف لیوان
برای تهیه خاگینه مغزدار ، ابتدا همه مواد میانی را باا هم مخلوط کرده و کنار میگذاریم.
آب و شکر رو با هم مخلوط کرده و دانه های هل رو می شکنیم و داخل شربت می ندازیم. روی حرارت ملایم گاز میگذاریم تا به جوش بیاد.
وقتی شربت به جوش آمد زعفران را اضافه میکنیم و بعد چند دقیقه از روی حرارت برمی داریم. گلاب را اضافه می کنیم و کنار میگذاریم تا خنک بشه.
تخم مرغ ها و وانیل را با هم زن خوب می زنیم تا پف کنه و کرم رنگ بشه. بعد ماست را اضافه می کنیم و هم می زنیم.
آرد و بکینگ پودر را که قبلا چند بار با هم الک کرده و آرام به مواد اضافه می کنیم.
ظرف مورد نظر را چرب کرده و روی حرارت ملایم گاز میگذاریم. نصف مواد را ریخته و در ظرف را میگذاریم تا خودشو بگیره.
بعد مواد میانی را یکدست پهن می کنیم و باقیمانده مواد را آرام می ریزیم و مجددا در ظرف را میگذاریم تا خودشو بگیره.
بعد خاگینه را بر می گردونیم تا روی دیگه اش هم طلایی بشه. بعد که خاگینه کامل پخته شد در ظرف سرو بر می گردونیم.
شربت خنک را کم کم می ریزیم تا جایی که شربت به خوردش بره و تا جایی اضافه کنید که خاگینه آبکی نشه.
در پایان تزیین کرده و برش میزنیم.
برای تزیین خاگینه مغزدار می تونید از غنچه گل محمدی ، پودر پسته ، پودر گلبرگ گل محمدی، پودر نارگیل، پودر بادام ، خلال پسته و بادام و پودر گردو استفاده کنید
برای مشاهده دستورالعمل غذای ساده و سریع کلیک کنید.
حجتالاسلام سید حمید روحانی در گفتوگوی تفصیلی با «جامپلاس»:
در گزارشی پشت پرده شبکه جاسوسی و تخریب نیروهای حامی در منطقه را بررسی کردهایم
گفتوگو با محمد فیلی:
به بهانه بحث درباره بودجه تولید مجموعههای فاخر تاریخی-مذهبی
گفتوگوی «جامجم» با فرزاد موتمن، نویسنده و کارگردان از روزهای دفاعمقدس
پروفسور زوران میلوشویچ، استاددانشگاه صربستان در گفتوگو با «جامجم»:
گفتوگوی «جامجم» با محمد حاتمی، کارگردان و بازیگر نمایش «شبیه خون»
گفتوگو با سیدرضا صدرالحسینی