
پیراشکی از شیرینی های مشابه دونات می باشد که از گذشته در ایران پخته می شده و محبوبیت زیادی داشته است. دستورهای متفاوتی برای پخت پیراشکی و دونات وجود دارد در ادامه یک روش را برای شما آورده ایم. برای طرز تهیه پیراشکی کرمدار خانگی مانند دستور زیر عمل کنید.
بیشتر بخوانید : طرز تهیه پیراشکی بازاری در 7 گام و دستور پخت پیراشکی گوشت به ساده ترین روش
به گزارش جام جم آنلاین پیراشکی خوشمزه کرمدار
مواد لازم
پیراشکی_کرمدار
مواد لازم
پودر مایه خمیر 7 گرم
شکر 50 گرم
آرد شیرینی پزی 500 گرم
نمک 1پنس
شیر 1 پیمانه
کره 60 گرم (من از روغن جامد لادن طلایی استفاده کردم )
تخم مرغ 2عدد
بهبود دهنده 1 قاشق چایخوری
روغن مایع یه میزان لازم برای سرخ کردن
پودر شکر برای تزئین به میزان لازم
مایه خمیر، یک قاشق سوپخوری از شکر و شیرولرم را در کاسه ای بریزید و روی آن را بپوشانید کاسه مورد نظر را در جای گرم بگذارید، تا مایه خمیر فعال شود.
آرد و نمک و بهبود دهنده را در کاسه مناسبی بریزید،مایع خمیر عمل آمده وکره، تخم مرغ، باقی مانده شکر و را بیفزاید مخلوط را هم بزنید تا خمیر نرمی حاصل شود.
خمیر را روی سطحی آردپاشی شده ورز دهید و داخل کاسه چرب شده ای بگذارید روی آن را بپوشانید و در محل گرمی نگه دارید تا حجم خمیر دوبرابر شود.
اکنون خمیر را روی میز کار که کمی آرد پاشیده اید قرار دهید و به چند قسمت 80 گرمی تقسیم کنید و هر یک را به شکل توپ در آورید بادست کمی بازکنید وسط خمیرو با انتهای ماسوره با سر بتری سوراخ کنید و داخل سینی چرب کرده و آرد پاشی شده بچینید.
روی آن را بپوشانید و به مدت تقریبی 20دقیقه استراحت دهیدتا حجم خمیر افزایش یابد و تقریباً دو برابر شود.
اکنون خمیر را روی میز کار که کمی آرد پاشیده اید قرار دهید و آنگاه خمیرها را در روغن فراوان سرخ کنید و روی حوله کاغذی آشپزخانه بگذارید تا روغن اضافی دونات گرفته شود.
نکته
برای اینکه دونات کرمدار داشته باشید از خمیر چونه های 70 گرمی بگیرید به شکل توپ کنید بزارید 20 دقیقه استراحت کنه و بعد سرخ کنید و از وسط نصف کنین طوری که ی طرفش جدا نشه وکرمو بزارین وسطش و روشو با پودر شکر تزیین کنید
مواد لازم برای کرم پیراشکی
آرد سفیدنصف پیمانه
شکر یک پیمانه
آب یک پیمانه
وانیل یک چهارم قاشق چای خوری
آرد وشکر را مخلوط می کنیم وبعد آب را کم کم به آن اضافه می کنیم .تا یکدست شود .وروی حرارت ملایم می گذاریم وهم می زنیم تا بوی خامی آرد برودوغلیظ شود ودر آخر هم وانیل را به آن اضافه می کنیم .(غلظت اون باید شبیه ماست چکیده بشه )
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
«جامجم» در گفتوگو با معاون آموزش و مشارکتهای مردمی سازمان حفاظت محیط زیست بررسی کرد
به بهانه روز خبرنگار و اکران فیلم «دست ناپیدا» با انسیه شاه حسینی گفتوگو کردهایم