ترشی خیلی خوشمزه اونم از مدل رشتیش

تکنیک های درست کردن “ترشی رشتی” خوشمزه

برای درست کردن “ترشی رشتی” فقط کافیست مواد آن را با هم مخلوط کرده و روی آن سرکه بریزید و بعد از سه هفته می توانید از خوردن آن لذت ببرید
کد خبر: ۱۲۸۷۵۲۷

 

تکنیک های درست کردن “ترشی رشتی” خوشمزه

به گزارش جام جم آنلاین به نقل از نمناک

مواد لازم:
گوجه سبز:300 گرم

کرفس (خردشده):   4 ساقه یا(320 گرم)

برگ کلم (خردشده):500 گرم

گل کلم (خرد شده):700 گرم

هویج (خردشده) :4 عدد یا (280 گرم)

تخم گشنیز(کوبیده شده) :12 گرم

نعناع و خالواش (تمیز و خردشده) :200 گرم

 غوره:100 گرم

شپله:200 گرم

سیاه دانه :1 قاشق چای خوری (3 گرم)

سرکه قرمز:به میزان لازم

نمک و فلفل سیاه :به مقدار لازم

تکنیک های درست کردن “ترشی رشتی” خوشمزه


گوجه سبز ، کرفس ، هویج ،شپله ، گل کلم ، برگ کلم ،تخم گشنیز ، غوره غوره و سیاه دانه را با هم مخلوط کنید تا سبزیجات با هم ترکیب شوند.

سپس نعناع و خالواش را به همراه نمک و فلفل به بقیه مواد اضافه کنید و آنها را در دبه ها و یا شیشه های تمیز و خشک بریزید و روی آنها سرکه بریزید تا ظرف پر شود.

در ظرف را ببندید و به مدت 3 هفته در جای خنک نگهداری کنید تا ترشی جا بیفتد.

نکات تکمیلی در مورد ترشی رشتی

ترشی رشتی جزو ترشیجات و شور میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30دقیقه
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 15 نفر مناسب میباشد .

 

بیشتر بخوانید: طرز تهیه سرکه انگور خانگی

newsQrCode
برچسب ها: ترشی رشت دلبر
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها