
به گزارش جام جم آنلاین به نقل از نمناک
مواد لازم:
گوجه سبز:300 گرم
کرفس (خردشده): 4 ساقه یا(320 گرم)
برگ کلم (خردشده):500 گرم
گل کلم (خرد شده):700 گرم
هویج (خردشده) :4 عدد یا (280 گرم)
تخم گشنیز(کوبیده شده) :12 گرم
نعناع و خالواش (تمیز و خردشده) :200 گرم
غوره:100 گرم
شپله:200 گرم
سیاه دانه :1 قاشق چای خوری (3 گرم)
سرکه قرمز:به میزان لازم
نمک و فلفل سیاه :به مقدار لازم
گوجه سبز ، کرفس ، هویج ،شپله ، گل کلم ، برگ کلم ،تخم گشنیز ، غوره غوره و سیاه دانه را با هم مخلوط کنید تا سبزیجات با هم ترکیب شوند.
سپس نعناع و خالواش را به همراه نمک و فلفل به بقیه مواد اضافه کنید و آنها را در دبه ها و یا شیشه های تمیز و خشک بریزید و روی آنها سرکه بریزید تا ظرف پر شود.
در ظرف را ببندید و به مدت 3 هفته در جای خنک نگهداری کنید تا ترشی جا بیفتد.
نکات تکمیلی در مورد ترشی رشتی
ترشی رشتی جزو ترشیجات و شور میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30دقیقه
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 15 نفر مناسب میباشد .
بیشتر بخوانید: طرز تهیه سرکه انگور خانگی
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
«جامجم» در گفتوگو با عضو هیأت علمی دانشگاه علامه طباطبایی بررسی کرد