کوکی مخصوص شب یلدا

طرز تهیه ی کوکی هندوانه ای

کیک و شیرینی وقتی خونگی باشن خیلی دلپذیر تر هستند چون اونا رو با دست های خودمون درست کردیم مخصوصا اگر شکل هندوانه و مخصوص شب یلدا باشن
کد خبر: ۱۲۸۷۴۳۶

طرز تهیه ی کوکی هندوانه ای

به گزارش جام جم آنلاین

کره۱۰۰گرم/
زرده تخم مرغ۱عدد/
پودرقند۴۰گرم/
آرد۲۰۰گرم/
نمک۱/۸چ/
وانیل۱/۸چ/
آب سرد۲ق سوپخوری/
تخم خرفه برای تزیین/
رنگ سبز و قرمز خوراکی به میزان لازم

بیشتر بخوانید:

دستور پخت 4 نوع کیک خیس به روش های مختلف آسان خانگی

همچنین طرز تهیه پیراشکی گوشت با ساده ترین روش

طرز تهیه ی کوکی هندوانه ای

 

ابتدا کمی کره را با همزن زده تا بافتش نرم شودپودر قند را اضافه کمی همزده،بعد زرده،وانیل را اضافه با همزن زده تا مواد جذب هم شودو آرد را ریخته با نوک انگشت ورز داده به صورت خرده نان در آید،بعد آب را کم کم ریخته ورز داده تابه صورت خمیر نرم در آید،خمیر را به سه قسمت کرده دو قسمت مساوی و یک قسمت بیشتر از بقیه باشد،دو قسمت مساوی را یکی ساده و دیگری را رنگ سبز زده و اون خمیر بیستر را رنگ قرمز زده،بعد دو خمیر سبز وسفید را به صورت نازک به شکل مستطیل روی کاغذ هر کدام را جداگانه پهن کرده وبعد خمیر قرمز را هم به اندازه قد خمیر مستطیل شکل به صورت استوانه در آورده،برای کوکی درست کردن ابتدا خمیر سبز را روی سطح صاف گذاشته وخمیر سفید را رویش قرار داده وبعد خمیر استوانه ای قرمز را یک طرف خمیر مستطیل شکل گذاشته وبه آرامی رول کرده ونیم ساعت در یخچال گذاشته وبعد خمیر را از قد بادچاقو به دو قسمت برش زده،و هر کدام از برشها را با چاقو به صورت نیم دایره برش زده ور سینی با کمی فاصله چیده،سینی احتیاج به چرب کردن و کاغذ ندارد وکمی انگشتمان راخیس کرده وبه تخم خرفه زده و روی کوکی مالیده تا به آن بچسبدبعد در فری که یک ربع قبل با درجه۱۵۰گرم کردیم فقط به مدت۱۰ دقیقه کافیست تا پخته شود، درست کنید و در شب یلدا نوش جان کنید.

 

مطالب مرتبط:  طرز تهیه کیک هل و گلاب

                     طرز تهیه 10‌ شیرینی ‌خانگی ‌برای ‌عید + تصاویر

                     طرز تهیه پیراشکی بازاری کرم دار یا شکلاتی بدون فر در 7 گام

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها