
به گزارش جام جم آنلاین
کره۱۰۰گرم/
زرده تخم مرغ۱عدد/
پودرقند۴۰گرم/
آرد۲۰۰گرم/
نمک۱/۸چ/
وانیل۱/۸چ/
آب سرد۲ق سوپخوری/
تخم خرفه برای تزیین/
رنگ سبز و قرمز خوراکی به میزان لازم
بیشتر بخوانید:
دستور پخت 4 نوع کیک خیس به روش های مختلف آسان خانگی
همچنین طرز تهیه پیراشکی گوشت با ساده ترین روش
ابتدا کمی کره را با همزن زده تا بافتش نرم شودپودر قند را اضافه کمی همزده،بعد زرده،وانیل را اضافه با همزن زده تا مواد جذب هم شودو آرد را ریخته با نوک انگشت ورز داده به صورت خرده نان در آید،بعد آب را کم کم ریخته ورز داده تابه صورت خمیر نرم در آید،خمیر را به سه قسمت کرده دو قسمت مساوی و یک قسمت بیشتر از بقیه باشد،دو قسمت مساوی را یکی ساده و دیگری را رنگ سبز زده و اون خمیر بیستر را رنگ قرمز زده،بعد دو خمیر سبز وسفید را به صورت نازک به شکل مستطیل روی کاغذ هر کدام را جداگانه پهن کرده وبعد خمیر قرمز را هم به اندازه قد خمیر مستطیل شکل به صورت استوانه در آورده،برای کوکی درست کردن ابتدا خمیر سبز را روی سطح صاف گذاشته وخمیر سفید را رویش قرار داده وبعد خمیر استوانه ای قرمز را یک طرف خمیر مستطیل شکل گذاشته وبه آرامی رول کرده ونیم ساعت در یخچال گذاشته وبعد خمیر را از قد بادچاقو به دو قسمت برش زده،و هر کدام از برشها را با چاقو به صورت نیم دایره برش زده ور سینی با کمی فاصله چیده،سینی احتیاج به چرب کردن و کاغذ ندارد وکمی انگشتمان راخیس کرده وبه تخم خرفه زده و روی کوکی مالیده تا به آن بچسبدبعد در فری که یک ربع قبل با درجه۱۵۰گرم کردیم فقط به مدت۱۰ دقیقه کافیست تا پخته شود، درست کنید و در شب یلدا نوش جان کنید.
مطالب مرتبط: طرز تهیه کیک هل و گلاب
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
رئیس سازمان غذا و دارو در گفتوگو با «جامجم» مطرح کرد
رئیس مرکز ملی اقلیم و مدیریت بحران خشکسالی در گفتوگو با «جامجم» تاکید کرد