یک ادویه برای پخت گوشت
طرز تهیه ادویه تندوری
بهترین روش مصرف این ادویه برای کباب و جوجه می باشد. علاوه بر آن برای انواع غذاهای هندی، غذاهای تند و مرغ تندوری می توان استفاده کرد. این ادویه ی هندی با ذائقه ی ایرانی بسیار سازگار و خوشایند می باشد.
به گزارش جام جم آنلاینظ به نقل از بیتوته ، تندوری یک ادویه ی نسبتا تند پرطرفدار است که ریشه ی هندی دارد. ادویه تندوری امروزه به بسیاری از کشورهای جهان راه پیدا کرده است.
مواد لازم ادویه تندوری
پودر پاپریکا | 3 قاشق غذاخوری |
پودر زردچوبه | 1 قاشق غذاخوری |
پودر سیر | 1 قاشق چایخوری |
پودر جوز هندی | 1 قاشق چایخوری |
فلفل قرمز آسیاب شده | 1 قاشق چایخوری |
زنجبیل ساییده شده | 1 قاشق چایخوری |
تخم گشنیز آسیاب شده | 1 قاشق چایخوری |
زیره آسیاب شده | 1 قاشق چایخوری |
میخک آسیاب شده | 1 قاشق چایخوری |
طرز تهیه ادویه تندوری
همه مواد را داخل ظرفی بریزید و با هم خوب مخلوط کنید و در ظرف درداری بریزید و در جای خنک نگهداری کنید.