چقدر «نمک» بخوریم؟

متخصص تغذیه و استاد دانشگاه علوم پزشکی ایران با بیان اینکه مصرف نمک ارتباط زیادی با بیماری‌هایی مانند فشار خون ، کلیوی و انواع بیماری قلبی دارد، گفت: بهتر است روزانه تا ۳ گرم نمک بیشتر مصرف نکنیم.
کد خبر: ۱۲۸۰۰۵۸

به گزارش جام جم آنلاین، فرزاد شیدفر در گفتگو با فارس درباره «مضرات استفاده از نمک و حد مجاز استفاده روزانه آن»، گفت: مصرف نمک ارتباط زیادی با بیماری‌های مختلف مانند فشار خون دارد؛البته باید افراد مبتلا به بیماری های کلیوی، دیابت و انواع بیماری قلبی و نیز افراد چاق به میزان مصرف نمک توجه ویژه داشته باشند.

استاد دانشگاه علوم پزشکی ایران ادامه داد: کسانی که با غذاهای مختلف نمک زیادی مصرف می‌کنند این مصرف ارتباط مستقیمی با ابتلا به فشارخون داشته و این افراد مستعد ابتلا به بیماری‌های کلیوی و قلبی - عروقی می‌شوند

این متخصص تغذیه خاطرنشان کرد: بهتر است روزانه تا ۳ گرم نمک بیشتر مصرف نکنیم؛ به همین خاطر کسانی که همراه غذا نمک می‌خورند یا با خیار نمک مصرف می‌کنند، قطعاً در معرض خطر ابتلا به فشارخون و بیماری‌ های قلبی قرار می‌گیرند.

newsQrCode
برچسب ها: نمک فشارخون دیابت
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
ما فرزندان دلیلیم، نه پرخاش

سید علی بطحایی معتقد است ضرورت تدوین منشور اخلاقی برای هیات‌ها ضروری است تا فرهنگ «نقد عالمانه» جایگزین رفتار‌های تنش‌زا شود

ما فرزندان دلیلیم، نه پرخاش

نیازمندی ها