به گزارش جام جم آنلاین، فرزاد شیدفر در گفتگو با فارس درباره «مضرات استفاده از نمک و حد مجاز استفاده روزانه آن»، گفت: مصرف نمک ارتباط زیادی با بیماریهای مختلف مانند فشار خون دارد؛البته باید افراد مبتلا به بیماری های کلیوی، دیابت و انواع بیماری قلبی و نیز افراد چاق به میزان مصرف نمک توجه ویژه داشته باشند.
استاد دانشگاه علوم پزشکی ایران ادامه داد: کسانی که با غذاهای مختلف نمک زیادی مصرف میکنند این مصرف ارتباط مستقیمی با ابتلا به فشارخون داشته و این افراد مستعد ابتلا به بیماریهای کلیوی و قلبی - عروقی میشوند
این متخصص تغذیه خاطرنشان کرد: بهتر است روزانه تا ۳ گرم نمک بیشتر مصرف نکنیم؛ به همین خاطر کسانی که همراه غذا نمک میخورند یا با خیار نمک مصرف میکنند، قطعاً در معرض خطر ابتلا به فشارخون و بیماری های قلبی قرار میگیرند.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
بهتاش فریبا در گفتوگو با جامجم:
رضا کوچک زاده تهمتن، مدیر رادیو مقاومت در گفت گو با "جام جم"
اسماعیل حلالی در گفتوگو با جامجم: